Boldog kapcsolat, sikeres munka, teljes élet – mindannyiunk vágyai ezek, és a mi tapasztalatunk, hogy el is érhetők, de ehhez a Férfi-Nő szerepekben is meg kell az embernek újulnia, amihez első és lefontosabb tennivaló, hogy az ember nagy levegőt vegyen, és magát, a félelmét legyőzze.

 

Megfigyelésünk, hogy másképp működünk, férfiak és nők, más módon tudunk hatékonyan kapcsolódni, egymással és a világgal, aminek okozata “csak” a családi béke és az üzleti siker – másképp lehetünk boldogok. A LOVAGI TORNA funkciója, hogy saját élményt adjunk Neked az általunk ajánlott, mert nekünk működő férfi-nő modellről!  – Joós István

 

Amit gyakorlunk

 • Férfiak: kifejezni, elmondani, megmutatni: ami épp van – tökéletlen vagyok.
 • Nők: (meg)hallgatni, biztatni, Hinni, bátorítani – elfogadó figyelem.
 • Mind: Lelkesedni, Lenni, Lelkesíteni – NEM gondolkodni.

 

Mert

nagybetűs Férfi és Nő, tehát a Boldogság és Siker korszaka szerintünk igenis vár mindannyiunkat, aminek azonban alapja egymás jobb megértése, valamint az irány és a szerepek tisztázása, tehát a helyesebb együttműködés.

“Ha van Társad, azért, hogy jobban működjetek – ha nincs, akkor azért, hogy Legyen!”

 

Így működik

Az embereket a vélekedéseik és mintáik kötik. Tapasztalatunk, hogy egy új kapcsolódási mód védett környezetben való megtapasztalása segít gyorsabban felülírni a régit, ami már elavult.

.

A legjobb egyszerűen csak eljönni, ha az eddigiek megérintettek – korábbi alkalmakról fotók ITT és ITT elérhetők. 🙂

 

Keretek

 • Időtartam: 2 vagy 3 óra
 • Részvételi díj: 2 500 – 5 000 Ft – de ezt egyeztetjük is
 • Helyszín: magaánlakás elvben ugyan lehet, de helységet bérelni szerencsésebb

 

Így szervezz

A LOVAGI TORNA helyi ÉNAKADÉMIA rendezvényként hiteles, tehát ilyet akkor tudsz sikeresen szervezni, ha már kapcsolatban állunk, képviselő vagy, és mi segítünk Neked. A folyamat ehhez a következő… 

 1. Regisztrálj! – Képviselő Program ITT
 2. Kapcsolatba lépünk – telefonon hívunk
 3. Témaválasztás – mi foglalkoztat?
 4. Szövegezés – ahogy kikerül az esemény
 5. Meghívsz – embereket, akik jelentkeznek
 6. Megtartod – elmegyünk, ha tudunk, de enélkül is jó lesz
 7. Ismétlés – pl. havi rendszerességgel, segítünk, amiben kéred

 

Ajánlás

A programot egyedülállóknak és pároknak is bizalommal ajánlom.

… és igen, tudom, hogy kemény. Ismeretlen emberek lesznek, és akkor hatékony az egész, ha mersz mutatni magadból, legalább picit. Komoly kihívás. Tudom, mert nekem is az volt soká. Aztán szép fokozatosan elkezdtem merni menni és merni mutatni magam – legalább részben, amennyit sikerült épp: a bénát, az esendőt, az embert – amitől meglepő módon egye magabiztosabb lettem, mert egyre többet tapasztaltam, hogy az önfelvállalás nekem és másoknak is nagyon, nagyon JÓ.

Szeretettel várunk.

Derű,
Joós István