Hamvazószerdával elkezdődött a nagyböjt, mint talán tudod, és sokakat feszít, hogy akkor talán tenni is kellene most valamit. Megtagadni-meghaladni magam. Változni. Fejlődni valamilyen téren, ami talán több, idén más is lehet, mint egyszerűen csak mértékkel enni.

Ajánlom ezt a programot, ha foglalkoztat ilyesmi!

 

Mert a változáshoz muszáj a régi-elavult-meghaladott lélekrészekkel és vélekedésekkel szembenézni. Kicsit. Amire a nagyböjt jó alkalom, hogy húsvét idejére valami majd már függjön a kereszten. Belőlem. A meggyőződéseimből. Megélten… ami alatt azt értem, hogy ez folyamat. Okkal a negyven nap, szükség van rá, hozzá KELL a mélyüléshez kezdj, ha érkezni akarsz valahová! Az örömteli áldozat a lehetőség, ha jössz velünk az Úton, hogy szinte magadtól adsz egy meggyőződés-csomagot addigra fel, mert a helyét jobb és új foglalta el. A főnix meghal, hogy újjászülethessék… Bátor alázat!

 

Mi ez?

Szembesülünk, hogy belehaljunk, hogy újjászülethessünk. Amolyan lelki vezetés a vállalásom, ahol igazából csak a saját Utamba engedlek mélyebben be. Ezért a név: Lelki Gyakorlat. Együtt. Közösségben.

  1. Napi írások – feladatokkal, olykor, de gyakrabban gondolatok “csak”, persze önmagukban is mindig feladatok…
  2. Találkozók – körülbelül három várható, ezeket külön hirdetem majd – egyelőre síelni mentünk. 🙂
    Várható alkalmak: kb. március 20., kb. április 1., + Beszélgetés Istenről a nagyhéten, szerdán.

 

Regisztráció

Módja egyszerű: nem kell… Hanem egyszerűen csak kövesd az Ember-s-Ég facebook oldalt, mert ott osztom az írásokat-gondolatokat meg, amik általában a blogra kerülnek amúgy ki.

 

Díjak

Öröm, ha a blogon előfizetsz, mely esetben a napi evangliumot is látod, amihez az írás mindig kapcsolódik. De nem szükséges. Enélkül is érthető lesz.

 

Ajánlás

Világkép korrekció a szándék. Megmutatni hogy nézheted, láthatod, értelmezheted másképp – hogy tehát VAN tovább, világkép dolgában is! Amit együtt felfedeznünk könnyebb és hatékonyabb. – Joós István