Túl nagy a nő a képen? Hmm. Várunk, ha így érzed.

És másrészt akkor is várunk, ha bármilyen téren kihívást tapasztalsz épp az életedben, mert az szerintünk férfi-nő szerepekről is szól!

… vagy ha “csak” együtt ünnepelnél. 🙂

 

Kedves Mindenki! Az ÉNAKADÉMIA második – és István 42. – születésnapja alkalmából parádés programmal készülünk, Ördög Nóra és Novodomszky Éva után a vendégünk idén Szilasi Márti, akivel a férfi és női viszonyok válságos állapotáról és a továbblépés irányáról és módjáról fogunk az első órában beszélgetni – majd a második órában Life Show, tehát “audiovizuális elemekkel erősített kortárs performance” következik, megrázó képek és szavak főszereplésével. 

 

Márti a ThetaHealing egyik hazai anyja, akiről én jógaoktatóként hallottam először, sok évvel ezelőtt, mint olyan ember, aki “na ő rendben van”. Azóta követem a működését, több hozzám közel álló nőnek segített, és egy lenyűgöző rendszert is épített. Izgalmas beszélgetés lesz, kíváncsi vagyok, hogy ő mit és hogyan lát, minthogy mi ketten beszélgetni még soha nem ültünk le.

Majd, ezt követően: főpróba. “This IS Sparta!” címen raktam egy egy órás Férfi-Nő Showt össze, mert a szaporodó vidéki meghívások tükrében immár fontosnak éreztem a felállok és spontán beszélek valamiről formátum helyett profibb, és ami fontosabb: ütősebb, tehát az üzenetet jobban átadó verziót összerakni. Elemei: hang + kép + én. Nagy vászon előtt képzelj tehát el, képekkel és film részletekkel nyomatékosított leghatásosabb verzióban.

Utána szülinapi ünneplés, a villa épületben, ugyanitt – jó társaság, zene és forralt bor garantált, valamint, hogy éjfél előtt zárunk… 😇

Hát így.
Szeretettel várunk!

 

Részvételi díj

  • 2000 Ft – ha előre regisztrálsz
  • 3000 Ft – ha a helyszínen váltod a jegyet
  • 0 Ft – ha legalább három éve ismerjük már egymást

Helyszín a Barabás Villa (I. ker, Városmajor utca 44.) – a helyek száma: 150

 

2016. november 15., este 7-9

JELENTKEZÉS ITT
facebook esemény emitt

barabasterem

 

Gyere, ha nem voltál még és kiváncsi vagy mi is ez az egész, ha Mártival való beszélgetésünk érdekel, de akkor is, ha csak régen láttuk egymást, vagy színesebb és nyomatékosabb formában hallgatnád az általam képviselt férfi-nő modell ütős összefoglalását meg!

Szeretettel,
Joós István