Jó lenne név és arc nélkül csakúgy feltenni egy kérdést? Őszinte, tapasztalati alapon álló reakciót, netán választ kapni rá?

Igen. Van ilyen.

 

Nem vagyok orákulum. Annak ellenére, hogy pedig a nevem Joós, de nem. Csak sokat láttam. És sok a hasonlóság a sokban, amit láttam. Ami alapján írni kezdtem, ami által mintákat fedeztem fel, ami egy érdekes lényeglátást tesz mások helyzetét illetően lehetővé, amiből kérdésekre reagálva mondatok születnek, amiket emberek értékesnek találnak. Évek óta tart ez, Facebook üzenetek és levelek formájában, de most olyan szintre jutott, hogy már állandó elmaradásban vagyok. Ami zavar. Zavar, hogy sokan várnak, hogy a “kis türelmet kérek” válasszal is napokat késem. Változtatok tehát, az alábbi lehetőségek közül válassz kérlek:

 

1.) VIDEÓÜZENET – ingyenes és nyilvános

A Joós István, ember facebook oldalon, üzenetben küldd a kérdésedet el, név nélkül olvasom fel, és videóban reagálok. Szeretem ezt a módot. Közvetlen, de közben mások is találhatnak benne értéket.

 

2.) FORRÓDRÓT – privát és gyors

A videóüzenetek nyomán kérdések áradata indult meg, a FORRÓDRÓT azoknak szól, akik nem akarnak / tudnak a válaszra egy vagy két hetet várni. Lényege, hogy privát üzenetben kapsz, sokkal hamarabb reakciót. Részletek ITT.

 

3.) MÉLY-ÜLÉS – személyes   

Konzultációra is van mód, fél vagy egy órában, személyesen találkozva vagy Skype (Viber, Messenger, stb.) kapcsolaton keresztül – mert van, amikor valóban beszélgetni kell. Részletek ITT.

 

Barátsággal,
Joós István