Várunk, ha ismerkednél.

Különösen, ha nem mindegy, hogy kikkel…

Ismerkednél, de mégsem bárhol és mégsem bárkikkel? Akkor Neked szól ez a KAPCSOLÓDÓ EST, ahol nem csak érdekes és értékes férfiakkal és nőkkel kapcsolódhatsz, de közben garantáljuk, hogy magadhoz is közelebb kerülsz. 🙂

 

Háttér

Az emberek nagy részének nem igazán jók a kapcsolódásai, haverok és csajok mellett mélyebb és igazibb kapcsolatok hiányosak, és ritka az olyan közeg, ahol hasonszőrű új emberekkel ismerkedhetnénk meg. Célunk, hogy legyen. A KAPCSOLÓDÓ EST alkalom új és értékes emberekkel találkozni, az ÉNAKADÉMIA követői és/vagy Kapcsolódj! felhasználók számára.

 

Program

 • 18:45 – 19:00 – érkezés (témákat jelölhetsz meg és státuszt választhatsz)
 • 19:00 – 20:45 – kapcsolódás (indító kérdések segítségével, könnyen)
 • 20:45 – 21:00 – zárás

Fontos, hogy ez NEM társkereső, hanem “csak” egy esemény, ahol új és értékes emberekkel kapcsolódhatsz. 

 

Ezért jó

 1. A program értéke, hogy csak olyanok vesznek rajta részt, akik kapcsolódnak hozzánk, tehát osztják, vagy legalább nyitottak a világképünkre, ami hatékony szűrő, akárki ide nem jön.
 2. Ismeretlen embereket megszólítani sokunk számára félelmetes, a KAPCSOLÓDÓ EST keretei között erre három egyszerű mód is van, játékosan könnyed beszélgetést kezdeni.
 3. Egyszerű játékszabályok biztosítják, hogy a Neked komfortos módon vehetsz részt, óvatos megfigyelőtől az aktív kapcsolódásig, tetszőleges “üzemmód” ér!
 4. A játék szabályai az elköszönést is megkönnyítik, mely okból enyhül a sokakat bénító félelem, hogy “hogyan szabadulok meg tőle, ha már nem érdekel tovább a beszélgetés”.

 

Keretek

 • Időtartam: 2 vagy 3 óra
 • Részvételi díj: 1 500 – 3 000 Ft – de ezt egyeztetjük is
 • Helyszín: magaánlakás elvben ugyan lehet, de helységet bérelni szerencsésebb

 

Így szervezz

A KAPCSOLÓDÓ EST helyi ÉNAKADÉMIA rendezvényként hiteles, tehát ilyet akkor tudsz sikeresen szervezni, ha már kapcsolatban állunk, képviselő vagy, és mi segítünk. Folyamat a következő… 

 1. Regisztrálj! – Képviselő Program ITT
 2. Kapcsolatba lépünk – telefonon hívunk
 3. Témaválasztás – mi foglalkoztat?
 4. Szövegezés – ahogy kikerül az esemény
 5. Meghívsz – embereket, akik jelentkeznek
 6. Megtartod – elmegyünk, ha tudunk, de enélkül is jó lesz
 7. Ismétlés – pl. havi rendszerességgel, segítünk, amiben kéred

 

 

Ajánlás

Megfigyelésem, hogy másképp működünk, férfiak és nők, más módon tudunk hatékonyan kapcsolódni, egymással és a világgal, aminek okozata “csak” a családi béke és az üzleti siker – másképp lehetünk boldogok. A KAPCSOLÓDÓ EST célja, hogy saját élményt adjunk Neked az általunk ajánlott, mert nekünk működő férfi-nő modellről! Szeretettel várunk. A programot egyedülállóknak és pároknak is bizalommal ajánlom!

Örömmel,
Joós István