Várunk, ha új életet vágysz…

Különösen, ha már tudod, hogy a továbblépés nagyban múlik azon, hogy kikkel és hogyan kapcsolódsz.

 

Jó lenne bizonyos témákat megbeszélni, de mégsem bárhol és mégsem bárkikkel? Akkor Neked szól ez a mi speciális klub estünk, ahol nem csak érdekes és értékes férfiakkal és nőkkel cserélhetsz tapasztalatokat, de közben ígérjük, hogy magadhoz is közelebb kerülsz. 🙂

 

Mi ez?

2 órás klubest, ahol önmagad lehetsz. Nincsen minden rendben az életünkben. Az inkubátor csoportok közös alapja a felvállalt emberség, hogy mind vállaljuk, hogy nem vagyunk tökéletesek. Sőt. Esendők vagyunk, akik azonban jó szándékkal álltunk eddig is helyt, és most pedig őszinte részvételünk által felelősséget vállalunk a továbblépésért. A kapcsolódó estek hangulata testvéries, a “hibáinkat” elfogadva törekszünk férfi-nő szerepeinkben tökéletesedni, és egymást legjobb tudásunk szerint segítjük ebben.

 

Így működik

Az INKUBÁTOR olyasmi, mint az anonim alkoholisták, csak éppen ez az élet közepén továbblépni-újjászületni próbáló embereknek szól. Értő figyelem és releváns reakciók tere. A kapcsolódó estet az ÉNAKADÉMIA tanácsadói vezetik, nyilvános helyeken találkozunk, kisebb csoportokban (5-15 fő), és a két órát személyes megosztásokon alapuló őszinte beszélgetéssel töltjük.

 

Ezért jó

  1. A program értéke, hogy csak olyanok vesznek rajta részt, akik számára mi hitelesek vagyunk, tehát akik osztják, vagy legalább nyitottak a világképünkre, ami nagyon hatékony szűrő, “akárki” ide nem jön.
  2. A beszélgetés felszínes még soha nem volt, és egyszerű “szabályok” által biztosítjuk, hogy túl mélyre se menjen, a csoportvezető folyamatosan őrködik ezen.
  3. A program azt is biztosítja, hogy a Neked komfortos módon vehetsz részt, óvatos megfigyelőtől az aktív útkeresőig – tetszőleges “üzemmód” ér, védett térben vagy!
  4. Bátorság kell csak hozzá, a figyelem a leghatalmasabb lámpás. Ha őszinte mersz lenni, akkor bizonyosan találsz magadban és másokban is kincseket az együtt töltött idő során…

 

Díjak

  • Részvételi díj: 2 500 Ft
  • Tagoknak: ingyenes

 

első alkalom: 2018. június 7.

 

 

Jelentkezés

  1. Válaszd ki a számodra szimpatikus csoportot az események között!
  2. A vezető személye meghatározó, olvasd el a bemutatkozását!
  3. Regisztrálj az e-mail címeddel az esemény oldalán!

FIGYELEM, ha pasizni vagy nőzni szeretnél, akkor NE gyere kérünk!

 

Ajánlás

Megfigyelésem, hogy aki őszintén és valóban keres, az talál is. Másrészt az életben nem csak az talál, aki keres, mert találni bóklászva-botorkálva-orraesve is lehet, de keresve sokkal hatékonyabb. Mert keresve gyorsabb és jóval kevésbé fájdalmas. Várunk, ha új életre vágysz! Magunkat megújítani a világon a legnehezebb feladat, ami egyedül NEM megy, fontos, kell, MUSZÁJ kapcsolódj hozzá…

Örömmel,
Joós István