Boldogság. Mindannyiunk Vágya, de mintha kevesen érnék valóban el, hanem küszködés a jellemző, sőt sikertelenség és magány. Tapasztalatunk, hogy lehet másképp, amihez azonban az Utunkat fontos jobban megérteni.

 

A férfi és női út számunkra nagyon érthető és a mi életünkben valóságosan működő modelljét használjuk, aminek lényege, hogy az ember a pubertáskor és felnőttéválás után úgy tűnik további korszakokon át fejlődik, aminek során a válságok “csak” a korszakváltásokat jelzik. Részletes magyarázataként alább egy előadás, magadat elhelyezni pedig az online kérdőív segít. 

ÉNAKADÉMIA-fbCover

 

Így működik:

 1. az előadás elmagyarázza az ábra tartalmát – hallgasd meg! 
 2. a kérdőív közvetlenül alatta – töltsd ki!
 3. nézd meg az értékelést!
 4. végül: Lépj!

 

– – –

 

1. előadás

Az Út-Mutató előadás külön oldalon, itt található.
1 órás. Ha nincs erre épp időd, akkor ráér később is.

 

2. kérdőív

 

3. értékelés 

NE nézd előre meg!
Mármint a kérdőív kitöltése előtt.

 

O.K.
Szóltunk.

 

Tehát.
Először is keresd meg a válaszaidat:

 

A válaszaid az alábbiak szerint jelölik a korszakokat:

FÉRFIAK:

 • 1. és 2. – Királyfi
 • 3. és 4. – Vándor
 • 5. és 6. – Lovag
 • 7. és 8. – Harcos
 • 9. – Király

NŐK:

 • 1. és 2. – Királylány
 • 3., 4., 5. – Amazon
 • 6. és 7. – Hölgy
 • 8. és 9. – Világszép
 • 10. és 11. – Királyné

 

A korszakokról bővebben

 

FIGYELEM!

1. Magadnak töltöd, mint látszik, nem kérünk nevet, e-mailt sem azonosítani, fontos az őszinteség, érdemes a legigazabb választ nyomni – csak akkor működik.

2. Több állításból áll minden kérdés, és ez szándékos. Ha egy kérdés bizonyos állításai igazak Rád, de nem mind, akkor az azt jelenti, hogy érted, egyetértesz, de az életedben nem valósítod még maradéktalanul meg, ami a korszakok elején és végén normális állapot.

3. A helyesen kitöltött kérdőív jellemzője, hogy az IGEN-ek egy blokkban vannak, amennyiben Nálad nem, tehát például az elsők és az utolsók között is található igen, akkor célszerű a kérdéseket újraolvasni, néhányra közülük általában létezik őszintébb válasz…

4. Ha az IGEN-ek több korszakon is átívelnek, ami gyakori és normális, akkor az azt jelenti, hogy átmenetben, tehát válaságban vagy épp, mely esetben a korábbi korszakra jellemző létmód maradványait el-, és az újat megengedni a továbblépés kulcsa, tréningjeink ebben segítenek.

5. A korszakokon alapuló ön- és világismereti módszer – az Egológia – használatáról pedig a BEVEZETÉS AZ EGOLÓGIÁBA kurzuson tanulhatsz. Öröm, ha felkeltette az érdeklődésedet.