Sokak élete van napjainkban válságban. Sűrű sötét erdő az élet útjának felén, magánélet és karrier, feszül, kemény és felelősségteljes helyzetek, amikben nagyon nem könnyű a JÓ döntést meghozni.

Ismerjük, mert jártunk ott.

 

… és sok saját kínlódás által tanultuk, hogy ennek a fontos és nehéz korszaknak az időtartama jelentős mértékben a nézőponton múlik. Ami változik. A válság lehetőség jobban megérteni, hogy ki vagyok, Én, és ki nem, mi Dolgom és mi nem – valamint, hogy a másik ki. És ki nem. Ergo mi működik, és mi nem. Amiből aztán a vágyott helyes döntés következik.

 

Mi ez?

A HOGYAN TOVÁBB tréning egy gyakorlatias – mert heti feladatok köré épülő – tréning-folyamat azoknak, akik döntést kell hozzanak. Kizárólagos célja, hogy tisztábban láss, megfigyelésünk ugyanis, hogy az ember életében a jó döntések végül nem mérlegelés által születnek, hanem maguktól, mintegy érett gyümölcsként hullanak le, amikor eléggé értjük a helyezetünket.

 

A HOGYAN TOVÁBB tréning A Nő Útja folyamat első eleme. Előzménye az álmodozás, következő lépés pedig a NŐKÉPZŐ, ha a döntés már megszületett.   

 

Így működik

A folyamat alapja a helyes kérdések vizsgálata, valamint az alábbi, a döntéseket befolyásoló erők megértése, és az ezeken való tudatos változtatás.

IGY MUKODUNK

Célunk, hogy a magad tempójában haladva nézhess a helyzettel, amiben vagy szembe, ahogy és amikor készen vagy rá.

VAN tovább bármiben is vagy épp, nem kell emiatt aggódj, azonban a JÓ döntést végül nem meghozni lehet, hanem az megszületik, mintegy magától, ld. fenn, amihez mi kérdésekkel és egy célzott folyamattal tudunk valóságosan segíteni Téged.

 

Eszközrendszer

 • világkép – a folyamat gerince azon vélekedésünk, hogy férfiak és nők különbözük, magunkat, tehát igazi helyünket és boldogulásunkat korszakokon át, válságról válságra haladva fedezzük fel, amit immár egy a korszakokat bemutató ábrába (Királylány, Amazon, Hölgy, Világszép, Királyné) és egy ezt kibontó könyvbe is összefoglaltunk;
 • feladatok – valódi kihívást jelentő heti (házi)faladatok várnak, amiknek célja saját új tapasztalás. Neked. Élményünk ugyanis, hogy a konkrét feladatok konkrétan szembesítenek, aminek okozata a konkrét változás. Nem mert mások Rajtad változtatnak, hanem mert az új tapasztalásból fakadó valódi megértés által automatikusan változik az ember;
 • személyesség – találkozunk, megosztunk, kapcsolódunk, tanulunk, feldolgozunk, elfogadunk. Megfigyelésünk, hogy NAGYON sokat tudunk egymásnak adni, aminek egyetlen feltétele, hogy merjünk nem tökéletesek lenni. Hanem emberek. A világban való boldoguláshoz fontos a gyakorlás, de igazán kitanulni tapasztatokat megosztva lehet. [opció]

 

Változatok

 • ALAP – a feladatokat e-mailben kapod, heti ritmusban
  [optimális, ha egyedül indulnál vagy már van vezetőd, aki segít az Úton]
 • INTENZÍV – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások
  [ha ráér a személyesség, illetve vidéki résztvevők figyelmébe – Egológus online segít]
 • SZEMÉLYES – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások + személyes Vezető
  [ha érzed a személyes kapcsolódás többlet értékét, hasonlók közössége szerintünk fontos]

Bővebb áttekintés és árak: A Nő Útja oldalon.

 

Várunk,

 • HA most már boldogulni Akarsz!
 • HA elég Bátor vagy Bízni!
 • HA szenvedsz…

 

További részletek és jelentkezés: ITT