Lenyűgözően nagy igényt tapasztalunk közösségi életre.

Jelentkezz be, ha lennél helyi szervező!
Vagy a Kapcsolódj.Net is vár.

 

A helyi csoportokkal kapcsolatban a feladat “csak” annyi, hogy a spontán ötletek mentén tettek is legyenek. Házigazda lehetsz, ha van hozzá kedved és erőd – és ezzel nagyon sokat segítesz. 

 

Tennivalók

  1. jelentkezz nálunk, hol legyen helyi csoport (regisztráció itt)
  2. hívunk, megbeszéljük, elindítjuk Neked és Veled 
  3. írj nyitó bejegyzést, jöhetnek az ötletek
  4. várj, amíg úgy érzed, hogy elegen vagytok
  5. szervezz találkozót a résztvevőknek
  6. külön is meghirdetjük, ha szeretnéd
  7. fotók megosztása, majd ismétlés, ha jól sikerült 🙂

 

Alkalmas vagy.

Nyilvánvaló aggodalom, hogy kész / alkalmas vagy-e erre, és fontos, hogy túltedd magad rajta – mert a kérdés NEM ez, hanem, hogy kedved van-e?! Ha igen, akkor menni fog. És ez egészen biztos!!

  • NEM tökéletes programok kellenek, hanem Lelkes szervezők… amit igazán tiszta szívvel adunk egymásnak, az siker is lesz;  
  • NEM kell tökéletesen vezesd a találkozót, legkevésbé sem, hanem csak legnagyobb jószándékkal, amire BIZONYOSAN alkalmas vagy;  
  • NEM vagy egyedül, segítünk is ebben… zárt csoport van a szervezők támogatására, ahol a Partner Program vezetői válaszolnak Neked.

Összefoglalva ez NEM csoportvezetés, hanem közösségi élet szervezése. Amire nyilvánvalóan alkalmas vagy. Hiszen húsz-harminc-negyven vagy kisebb vagy nagyobb társaságok tagja.

 

Ajánlás

Felelősséget vállalni nagyon, nagyon fontos – az egyik legfontosabb dolog, amit magadért tehetsz, tenned kell, fontos, lehet… öröm, ha már érzed, segítünk, hogy növekedj!

Örömmel,
Joós István