” a Csodákban téged, Téged meg a csodákban kereslek! .. “

 

bejárt út

Szüleim találkozása szerelem volt első pillantásra, ami elemi erővel tépte ki őket addigi életükből.

Az ára nagy volt. Mindent odaadtak érte, amit addig elértek. Ugyanis házasságban éltek mind a ketten előzőleg. Így elölről kezdtek közösen, újat. Nem volt kérdés. Küzdelem volt, sok lemondással, merthogy érkeztem – nagyon hamar. És nem voltak éppen ideális feltételek sem. Sőt. A nehézségek sok stresszt termeltek. Igen kockázatos terhesség, komplikált koraszülés, és küzdelmes első földi hónapok.. Harc volt az életért. Első anyai érintés két hónap elteltével. Sok érzelmi kötődés ezért nem is nagyon alakult ki közöttünk.

Kisgyerekként magamnak való, inkább szorongó személyiségű voltam. Sokszor méláztam magamban, kémlelve kifelé az ablakon, néztem az égre fel, és nem értettem az egészet. “Olyan igazságtalan” – mondtam neki…

A rajongás és odaadás érzését egy gyönyörű, határozott férfi hozta el nekem. Felnéztem rá, istenítettem. Ő volt az apám. Egy szép napon azonban lelepleződött előttem, és megláttam mennyire esendő. És a kislány segíteni akart. Megadni neki, ami a félistennek hiányzott. Nem lehetett. Egy napon ez a szerelem eltörött közöttünk. Majd újból és újból eltörött. Ismét bekapcsolt bennem az igazságtalanság érzése. Távolodtunk. Örökre. Később, egy szép tavaszi napon el is vitte magával.

A dühöm és dacom eközben egyre csak nőtt… A fiúk akik jöttek, csak arra voltak jók, hogy bizonyítsak. Magamnak. Hogy kellek.. Ez tetszett. De az istenieket messziről elkerültem, mert féltem, hogy nem leszek elég jó, nem kellek és hogy fájni fog. Aztán mégis jött egy isteni. Akartam őt. De ő nem eléggé – gondoltam én akkor. És megint a pokol alján találtam magam, távol a szívemtől. Magányosan. Ő persze nem hagyta, hogy feltámadjak, évekig kardoztunk értünk és ellenünk.

Sok idő telt el, és én újra az eget kémleltem, – vágytam Rá. És Ő eljött. De nem akárhogyan. Úgy, ahogy azt álmodni se mertem volna soha. Ő elküldte nekem. Az eget is és a földet is… Isten bevilágított a lelkembe. Boldog voltam. A föld sara azonban túl nehéz volt. Nem bírtuk el. De egy dolog megmaradt közöttünk örökre. Szeretet. A vágyak azonban feszültek és mennünk kellett tovább, immár külön utakon.

Egy szempillantás műve volt, és megtörtént. Elképesztően valószínűtlen helyzetben találva magam. De már egészen másképpen. Dolgozott a sár. Az ártatlanságnak vége lett. És én merültem. A szeretetet használtam fel arra, hogy kikompenzáljam lelkem jajgató hangjait. Vele és a világgal szemben – győztem. Elvettem sok mindent, mert akartam. Önmagamat pedig elvesztettem. Újra.

Kietlen senki földje amiből egy út vezet… Újból felfelé. Kerestem, hívtam, kértem, hogy segítsen. És meghallgatott. De nem adta ingyen. A fizetség a szívem volt. Ami dobogott újra. A föld és az ég ismét összeért egy pillanatra. Teljessé váltam. Visszakapcsolódtam. Az érzés túl ismerős volt a bátorság hozzá kevesebb. A kockázatot nem vállaltam. De a szikra maradt. Megannyi jelet, üzenetet, támogatást kaptam az Égtől. Sajnos nem volt elég. Újra elbuktam. És nem akárhogyan. Az életemmel játszottam. Ám, valami mégis az élet mellett döntött bennem. Talán mert már ismerős volt, talán mert tudtam, ha egyszer a kezdeteknél sikerült, akkor most is sikerül.. Vagy mert nem adhatom fel.. Nem tudom. De életben maradtam és elindultam újból felfelé. Valami viszont sokáig néma maradt ezután. Ő… Mintha csalódott volna bennem. Így éltem meg.

Hosszú kóborlás és intenzív útkeresés – küzdelem. Évek.. Mit akar tőlem – kérdeztem sokat. Hiszen élek, vagyok, de minek? Mondd mit kívánsz tőlem? Segíts! Kérlek ! És segített.. Karácsony körül jártam.. Egy napon üzenettel érkezett, majd robbant a tudatomba a válasz, és a hely. Itt találhatsz.. És találtam.. Reményt, hitet, utat, hogy van tovább boldogulni ! Megértettem Isten tervét. Már nem gondolom, hogy igazságtalan, csak végig kell járni akármilyen is. Mindenki az úton van, és reményeink szerint egyszer – valahol, valamikor meg is érkezünk. Hozzá ! Vár minket. Kapcsolódjunk. Segítsünk egymásnak…

 

amiért itt vagyok

Tapasztalni, kapcsolódni, haladni, segíteni, átadni, szeretni.  :-)

 

módszerek

  • coaching – szupervízió, business, Gestalt módszertanokkal
  • egológia
  • vezetőképzés

 

elérhető

  • személyesen, csoportban

 

díjazási igény

  • képviselőként az Egológus konzultáció ingyenes
  • kócsként a személyes konzultáció: 10 000 Ft / óra

 

kapcsolat

  • +36 70 365 1237
  • ms.silvia.gulyas@gmail.com

 

mentoraim

  • Kaszás Nándor  
  • Joós István