Nehéz olykor a temperamentuma? Abszurd elvárásai vannak, szükségtelen vitákra megy az erőtök el, család és munka egyeztetése kihívás?

Lehet jobban.

Sőt, konkrét tanácsaink vannak, amikhez egyetlen alap feltétel, hogy NE legyél már biztos benne, hogy Te tudod legjobban – hogy nyitott légy változni.

 

“A Nő 12 pontja” címen foglaltam össze egy alap “használati utasítást” a férfaik működésével kapcsolatban, várlak, ha nem ismered még! Ugyanis fontos nem hülyeséget várni a férfitól, értve ez alatt, hogy olyat feleslegesen vársz Tőle, amire NEM képes. 

Joós István

 

Tartalom

A program témája a “helyes” női működés, 12 pontban. A szerintünk megbukott párkapcsolati modell helyett ajánlunk jobbat, férfi-nő egységnek hívjuk, és bizonyítottan jobban működik.

Meggyőződésünk, hogy minden nő képes arra, amit Joós István itt átad, viszont legkevésbé sem mindenkinek időszerű. Akkor gyere, ha érintve érzed magad!

[Jelen tréning a KIRÁLYNÉKÉPZŐ folyamat eleme, de ettől még tökéletesen megáll magában is, gyere nyugodtan, ha csak a 12 pont érdekel.]

 

Keretek

Helyszín: Budapest, Várnegyed
Időtartam: 2 óra – Kezdés: este 6

Tartja: Joós István
A program díja: 5 000 Ft

 

Havonta egy alkalom, a következő: május 11. 

 

Jelentkezés 

  • foglaló bankkártyás befizetésével, alább
  • vagy a részvételi díj átutalásával

 

Ajánlás

Ajánlom ezt, ha elég a nyűglődésből és áldozatot hozni is hajlandó vagy akár, de valahogy működjék végre. Vállalásom, hogy tisztábban fogsz látni, mégpedig nem csak abban a kérdésben, hogy mit is kéne csinálni, hanem azon alapvetőbb témában is, hogy valóban Ő-e az embered?!

 

Kérdések?

  • hívj minket bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
  • vagy küldj SMS-t, és szívesen visszahívunk
  • email: info@enakademia.net

SIKERES JELENTKEZÉS

Örülünk, várunk!
Illetve e-mail is megy majd még a program előtt…