Sokat hallom, hogyHol vannak a Férfiak?”…
Hmm. Biztos jó a kérdés?

Ugyanez úgy is vizsgálható, hogy érted-e eléggé őket?

 

Tapasztalatom, hogy Férfiak nagyon is vannak, MINDEN férfi az, csak épp az emberek messze túlnyomó többsége nem érti eléggé a férfiak útját, és így a férfi jól haladni, a nő velünk hatékonyan működni nem tud, és ezért sokaknál akadnak, sőt meg sem születnek a kapcsolatok.

Szívesen segítek.

Jobban érteni, és ebből fakadóan ügyesebben, nyugodtabban, boldogabban működni. Férfiként a világban, nőknek férfiakkal… Várlak, ha nem jó már egyedül, vagy válságban a kapcsolatod, vagy elakadtál a karrieredben! Néhány alapvető dolgot megértve sokkal boldogabb lehetsz. 

Joós István

 

Tartalom

A program témája a férfiak működése. Az emberiség ősi mítoszai, meséi és sok konkrét életút alapján folyamatosan finomodó korszakos modellünk mentén vesszük végig a férfi út állomásait – hogy a különböző helyzetekben mikor mi mozgat minket –, illetve Joós Istvántól konkrét tanácsokat is kapsz a korszakokkal kompatibilis működéshez.

ÉNAKADÉMIA-fbCover

Vállalásunk, hogy változni fogsz, ha ezen részt veszel. A nézőpontod, tehát Te, tehát a kapcsolódásaid is.

 

Keretek

Helyszín: Budapest, Szabó Ilonka utca
Időtartam: 2 óra – Kezdés: este 6

Tartja: Joós István
A program díja: 5 000 Ft

 

Havonta egy alkalom, következő: 2017. május 25. 

 

Jelentkezés 

  • foglaló bankkártyás befizetésével, alább
  • vagy a részvételi díj átutalásával
  • telefonon: +36302407233

 

Ajánlás

A férfi utat jobban megértve jobb Társ tudsz lenni, függetlenül attól, hogy most kapcsolatban élsz-e, vagy még keresed a párod. A program bár elsősorban nőknek szól, de férfiak is szívesen vannak látva, mert a Férfi Út jobb megértése gyorsítani, a következő korszakba továbblépni segít.

SIKERES JELENTKEZÉS

Örülünk, várunk!
Illetve e-mail is megy majd még a program előtt…