Az EgoYoga az identitás korszakos változásait lekövető 12 szintes személyiségfejlesztő módszer.

Az Ego – tehát az én-tudat és az én-működés – fejlesztése által működő megközelítésünk célja, hogy a jelenlegi helyezetedből továbblépni a múlt jobb megértése, saját új élmények és közös feldolgozás által segítsünk Neked.

Az EgoYoga a világi siker és kapcsolati boldogság gyakorlatias útja. 

 

Kurzusok

Konkrét élethelyzeteket megoldani segítő online kurzusok széles választéka vár, ha az EgoYoga útján elindulsz velünk:

 

Videók

Kérdezz-Felelek videók a korszakos megközelítés konkrét alkalmazásáról szólnak, és konkrét kérdések mentén, 2016 ősze óta készülnek.

 

Közösség

Célunk nem egyszerűen csak minél többeknek segíteni az élet útján jelentkező válságok megoldásában, hanem, hogy minél többen kapcsolódjanak is egymáshoz, közösségi élet bontakozzék, ahol egymás folyamatos támogatása mellett barátságok, kapcsolatok, üzleti szövetségek is fonódnak.

 

Előfizetés

Az EgoYoga előnyei legjobban előfizetés által elérhetőek. Az előfizetési formák összehasonlító táblázata:

 

A korszakos rendszerről

A korszakos rendszer alkalmazásának lényege azt érteni, hogy ami az embernek kihívást okoz az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása – bármely válság megoldása, hogy ez megváltozik…

Sok ezer életút vizsgálatán alapuló megfigyelés, hogy céljaink, meggyőződéseink és szokásaink állapotának változásai korszakok egymásból következő sorozatát adják – az Egó Útjáról bővebb információ ITT.

 

EgoYoga

Az EgoYoga a korszakokat elválasztó mérföldkövek (válság = belső átállás) elérésére kidolgozott módszer, tehát a völgyek mélypontjain váró “negatív csúcskísérletet” támogató eszközrendszer.

Tanácsok, magyarázat és online kuzusok várnak, de ami a legfontosabb: hogy az ember bezárkózik a válságok idején – pedig sokkal könnyebben haladhatsz, ha nem vagy egyedül. Az EgoYoga közösséget ad.

 

Háttér

“Jóga elnevezés a szanszkrit judzs tőből ered, mely jelentése: összekapcsolni, egyesülni. Hasonlít a religio (összekapcsol) latin szóra, amelyből az angol religion (vallás) ered. A vallás és a jóga célja tehát ugyanaz: egyesülni, összekapcsolódni. A jóga az egyén lelke és az univerzális lélek egyesítésére utal, de vonatkoztatható a test, a tudat és a lélek egyesítésére történő utalásként is, egyesülés a legbensőbb lényegiségünkkel. A jóga alapja az önuralom. A jóga lényege a fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában.” [forrás: Wikipedia]

A jóga az önművelés gyakorlati módszere. Az EgoYoga a világi siker és kapcsolati boldogság gyakorlatias útja.