Még Tovább, ha szeretnél: Léphetsz.
Magasabb csúcs, igen, mindig lehetséges.

… csakhogy ez egy idő után már NEM a munkán múlik.

 

Tapasztalatunk, hogy a boldogság legfontosabb feltétele NEM a szorgos munka, olyannyira nem, hogy az valójában következménye csak a legfontosabb feltételnek. Igen. Jól látod. A sikerre vezető szorgos munka szerintünk eredmény. Annak eredménye, ha az ember Lelkes, ami pedig egyetlen esetben létezik csak, ha a Célja Jó és a Mód, ahogy azt elérni próbálja: Helyes.

Nos?

A boldogság a munka és magánélet sokat idézett egyensúlya, ami szerintünk lehetetlen. Értve ez alatt, hogy ha ez két külön cél, akkor egymással örökké háborúzni fognak… Hanem viszont munka és magánélet harmóniája nagyon is lehetséges. Amihez őket előbb harmonizálni szükséges. A célokat tehát – amivel az előző témához térünk ismét vissza: Helyes Cél az Alap.

 

A SERPA SZOLGÁLAT célja: Boldogság – hogy tehát nem egyszerűen csak a karriered terén (siker), de a karriered ÉS az életed harmóniájában minél jobban kiteljesedj. Munka oldaláról indulunk. Cél és Mód az alap, tehát az Ügy és a másokkal való helyes együttműködés, ezek igazítása, aminek változásai az ember magánéletére is automatikusan kihatnak.

Részvétel feltétele: Cél és Próbléma – legyen az meglévő helyen jobbnak lenni; vagy új munka / projekt, amibe frissen most kezdesz; esetleg a munka-magánélet harmónia megteremtése.

 

Tartalma

  • konzultációk – I. kerület, Budapest
  • személyes feladatok – helyzeted szerint, személyesen, Neked
  • folyamatos rendelkezésreállás – Messenger / e-mail = elérsz, amikor úgy érzed

 

Kísérőd: Joós István

 

Így működik

  1. konzultáció – első beszélgetés
  2. döntés – alszunk rá, és ezt követően köteleződünk el
  3. folyamat – mindketten kell válasszuk egymást, addig tart, amíg ez így van

 

Kérdések / jelentkezés / foglalás személyesen: +36206192074 / info@enakademia.net