A csoportok célja az ÉNAKADÉMIA világképének terjesztése és azoknak az embereknek a támogatása, akik ezen az úton elindulnak.

Amikor elkezdünk az ÉNAKADÉMIA világképe szerint tekinteni az életünkre rengeteg kérdéssel, nehézséggel és örömteli felismeréssel találkozunk. Jó ilyenkor ezeket megosztani és támogatni egymást a további lépésekben.

A csoportvezető ezekben a csoportokban saját tapasztalataira építve ad támogatást és biztosítja a továbblépést úgy, hogy közben önmaga is fejlődésen megy keresztül.

Amennyiben úgy érzed, hogy van olyan tapasztalatod ami mások segítségére lehet és szeretnéd mélyíteni tudásodat, akkor indíts egy csoportot!

 

Lehetőségek

1. Légy Egológus!

Ahhoz, hogy a világképet tovább tudd adni és magabiztosan képviselhesd szükséges tudás és gyakorlat. Ezek elsajátításához az Egológiát ajánljuk szeretettel!

 

2. Kérj segítséget!

  • mentor – segít a csoport elindulásában
  • segédszeközök – molinó (1m) + 50 db kártya
  • megjelenítés – énakadémia honlap + facebook oldal

A mentor segít a csoport indulásakor, és a későbbiekben is fordulhatsz hozzá segítségért: Adri és Anna közül válassz! A megjelenítés keretei között az eseményt facebookon pénzért is meghirdetjük.

3. Küld be a csoportindító kérdőívet!

4. Tartsd meg az első alkalmat!

Ezen a mentorod is részt vesz, visszajelzést ad és segít.

5. Fejleszd magad!

Fontos a saját a tapasztalataid feldogozása a mentoroddal, vagy menj el egy Egológus klubba – a lényeg, hogy a működő kapcsolat az élő közösség alapja.

 

Díjak

A csoportindító csomag változatai:

  • ALAP = tetszőleges elem -› 15 000 Ft
  • KÖZÉP = személyes mentor + megjelenítés -› 30 000 Ft
  • TELJESszemélyes mentor + megjelenítés + segédeszközök -› 45 000 Ft

[Mentorálás tartalma: személyes konzultáció + folyamatos támogatás az indulás előtt + részvétel az első alkalmon + visszajelzés.]

 

Ajánlás

A csoportok témája minden alkalommal bennem is mélyebbre kerül és nagyon jó látni azt, hogy csillogó szemmel könnyedén repülnek haza a résztvevők miután nehéz kérdésekre találtak válaszokat.

Gálné Berényi Adrienn      

Csoportindító Csomag

Bankkártyával, a kék cimkére kattintva vásárolhatod meg.