Valahogy folyamatosan építeni vágyunk, mind, de mi azt tapasztaljuk, hogy ez csapatok esetében hiú ábránd, sőt építeni próbálni általában meddő erőlködés, hanem “magától”, belülről épül az, ami valóban jó.  

Mely okból mi nem csapatot építeni, hanem elég mélyre Alapozni és elég lelkesítő Irányt választani segítünk – közösség a javaslatunk, ha esteleg idén többet adnál, mint játék, kaja és alkohol…

 

Csapatépítő programunk a vezetővel folytatott konzultációval kezdődik. Négyszemközt.

A csapatépítés maga második lépés csak, és kizárólag abban az estében vállaljuk, ha a konzultáció kölcsönös lelkesedéssel kezdődött és várakozásteli izgatott nyugalommal zárult, ugyanis a programunk jelentős mértékben épül a vezető – tehát A vezető és nem a HR-es! – konkrét részvételére.

A csapatmélyítő 4-8 órás lehet, opcionális részei külön is megállnak / mások által tartott programba is beágyazhatók:

  • VEZETŐKÉPző előadás – nem csak vezetőknek, hanem minden résztvevő számára, mert végül mind vagyunk vezetők is / mind fontos a vezetőket jobban értsük (időt.: 1 óra, max. létszám: korlátlan)
  • 360 fokos HarmóniaTÉRképpillanatfelvétel a résztvevők jelenlegi állapotáról, mint emberek. Senkinek nem kell megmutassák, de sokat fejlődhetnek. (időt.: 1 óra, max. létszám: korlátlan)
  • MOTIVÁCIÓS EGÓTORNA – mások előadását hallgatni érdekes, de magam vállalni merni sokkal erősebb. A torna célja magunkat legyőzni. Vallomással kezdődik. Egymás előtt. Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Te miért csinálod? Az áll ki, aki akar, de mindenképp a Vezetővel kezdve és utána privát visszajelzések. (időt.: 2-3 óra, max. létszám: 15 fő)
  • KEREK ASZTALbármely csapat alapja az emberi kötelék, mindig érdemes többet megtudjunk egymásról, sőt sikeresebb lehet, aki emberként is felelősséget vállal és valódi közösséget támaszt. (időt.: 2-3 óra, max. létszám: 15 fő)

 

A program különlegességei, hogy

  1. nálunk nem egyszerűen munkatársként, de emberként van mindenki jelen, tehát az élet olyan tágabb témáival is foglalkozunk mint munka és magánélet harmóniája
  2. van / lehet folytatása, bizonyos elemeit, mint pl. KEREK ASZTAL rendszeresen érdemes tartani, nem egyszerűen csak egyszeri élmény, de a cégkultúra gazdagítása a célunk
  3. koherens világkép alapján állunk, mert A Vezető Útján szerintünk mind tartunk valahol, haladni is ez alapján segítünk.

 

Figyelem, ez a program kockázatos. Kizárólag csak akkor ajánljuk, ha Lelkesít, hogy magad tapasztald és a Csapatoddal megoszd! Igérjük, hogy megéri…

 

Kapcsolat: info@enakademia.net / +36302407233