Várunk, ha ismerkednél.
Különösen, ha nem mindegy, hogy kikkel…

Ismerkednél, de mégsem bárhol és mégsem bárkikkel? Akkor Neked szól ez a mi speciális “Cocktail Party”-nk, ahol nem csak érdekes és értékes férfiakkal és nőkkel kapcsolódhatsz, de közben magaddal is jobban megismerkedhetsz. 🙂

 

Háttér

A nők nagy része arról panaszkodik, hogy a férfiak kihaltak, miközben a férfiak nagy része arról, hogy a nők csak magukkal foglalkoznak és/vagy az elvárásaik túl magasak… Megmutatjuk, hogy ez nem így van. Néhány egyszerű szabállyal el tudjuk érni, hogy a férfiak a legérdekesebb arcukat és a nők a legfigyelmesebb önmagukat adják. Várunk, ha kíváncsi vagy!

 

Így működik

 • 18:45 – 19:00 – érkezés (cocktail, ha szeretnél, vagy alkoholmentes ital… egészre mindenképp várunk, mert pontosan kezdünk)
 • 19:00 – 19:15 – nyitás (István nyitó előadása a “hatékony” ismerkedés “trükkjeibe” vezet be, egészen meglepően egyszerűen lehetsz sokkal vonzóbb, érdekesebb, eredményesebb)
 • 19:15 – 19:30 – felkészülés (férfiak és nők külön készülnek fel, ahol egyebek között “státusz” választhatsz majd aszerint, hogy “nyitott”, “kíváncsi” vagy “óvatos” vagy)
 • 19:30 – 20:45 – kapcsolódás (férfiak nőkkel, nők férfiakkal, illetve akit ez érdekel jobban: női körre és férfiak baráti beszélgetésére is végig van mód)
 • 20:45 – 21:00 – zárás (zárjuk a programot, és persze elérhetőséget cserélni is szabad… ha és akivel szeretnél)

Fontos, hogy ez NEM rapid randi. Hanem annál egyszerre kötöttebb és izgalmasabb is…

 

Ezért jó

 1. A program értéke, hogy nyilván csak olyanok vesznek rajta részt, akik kapcsolódnak hozzánk, tehát osztják, vagy legalább nyitottak a világképünkre, ami nagyon hatékony szűrő.
 2. A “szabályok” által a férfi-nő működésben segítünk a legjobb arcotokat mutatni… garantáljuk, hogy sokkal hatékonyabban “randizol” majd, miután erre a programra eljöttél.
 3. A státusz feltüntetése biztosítja, hogy a Neked komfortos módon vehetsz részt, óvatos megfigyelőtől az aktív keresőn át – tetszőleges “üzemmód” ér!
 4. A játék szabályai az elköszönést is megkönnyítik, mely okból lekerül az a félelem, hogy “talán adnék esélyt, de mi van, ha aztán soha nem szabadulok Tőle meg”. 🙂

 

Díjak

 • Részvételi díj: 5 000 Ft
 • Tagoknak és ismétlőknek: 3 000 Ft
 • Együtt érkezőknek: 8 000 Ft (1 férfi és 1 nő)

Minden résztvevő vendégünk 1 db koktélra, de további fogyasztásra is van lehetőség a helyszínen!

 

első alkalom: 2018. február 14.

helyszín a Szent György Hotel a budai várban
I. ker, Fortuna utca 4. – térkép ITT

 

Jelentkezés

A helyek száma korlátos, érkezési sorrendben jelzünk vissza, amíg a jelentkezés nyitott, addig hely is van.

 

Ajánlás

Megfigyelésem, hogy másképp működünk, férfiak és nők, más módon tudunk hatékonyan kapcsolódni, egymással és a világgal, aminek okozata “csak” a családi béke és az üzleti siker – másképp lehetünk boldogok. A COCKTAIL PARTY egyrészt ismerkedő est, de másrészt kimondott célja, hogy saját élményt adjunk Neked az általunk ajánlott, mert nekünk működő férfi-nő modellről! Szeretettel várunk. A program bár főként egyedülállóknak szól, de pároknak is bizalommal ajánlom!

Örömmel,
Joós István