“Sikertréning” mindazok számára, akik a férfi és női korszakokon alapuló módszerünk iránt párkapcsolat, karrier vagy egészség előmozdítása céljából érdeklődnek.

Mert az akarásnál jobb módot tudunk.
… saját úthoz és mások életében is.

A megértésből születő tetteket.

 

Érteni hatalom. Ezt tanultam az elmúlt években, hogy az ember minél jobban érti mások és a saját működését, annál jobbak lesznek a kapcsolódásai, mert annál jobban tudja a környezete igényeit helyesen kiszolgálni, tehát nem egyszerűen csak annál boldogabb, de annál sikeresebb, sőt annál egészségesebb is lesz. Automatikusan. Ugyanis a megértéssel arányban a célok is tisztulnak, míg az ember a helyes – tehát időszerű – célt felfedezve egyszerre cselekedni is újra tud. Lelkesen.  

 

Cél

A tréning célja hogy segítsünk Neked magadat és a kapcsolódásaidat jobban megérteni. Hogy mi és miért mozgatja a környezetedben lévőket, egyrészt, másrészt hogy a saját igényeid dolgában egyre őszintébb légy. Érintett területek: karrier, párkapcsolat, egészség, szülő-gyermek viszonyok.

 

Mód

Magyarázat. A korszakos modell alapján támpontokat tudunk Neked adni a pillanatnyi helyzeted objektívebb, mert átfogóbb értelmezéséhez, ami így egyrészt a múltat megérteni és elfogadni segít, másrészt logikus magyarázatot ad a saját pillanatnyi szenvedésedre és a környezeted nehezen érthető igényeire is. Amitől minden megváltozik. Mert amit az ember ért, azt el tudja fogadni. Sőt. Azzal automatikusan együttérez, tehát azzal együttműködni is sokkal jobban képes, aminek következtében magát is sokkal bátrabban mutatja.

ÉNAKADÉMIA-fbCover

[helyes értés = helyes álom + helyes munka = siker + egészség]

 

Program

16:45 – érkezés
17:00 – a módszer részletes magyarázata
17:45 – szünet + tea
18:00 – így használd boldogulásra 
18:55 – szünet
19:00 – gyakorlás
20:00 – zárás

 

Keretek

Vezeti: Joós István
A program díja: 12 000 Ft
Helyszín: Budapest, I. kerület
A résztvevők száma: legfeljebb 9 fő

 

Következő alkalom: október második felében

Előjelentkezés kérdőívet kitöltve itt, vagy előleg bankártyás befizetésével, az oldal alján. 

Kérdéseidet Joós Dóra várja: +36 30 240 7233

 

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha egyszerűen csak boldogabb, egészségesebb és/vagy sikeresebb szeretnél lenni. Lehetséges. Az akadály magad vagy, és mi tudunk Neked a változásban segíteni. Egológia light = a mindennapokra alkalmazott változat.

Joós István

 

SIKERES JELENTKEZÉS

Örülünk, várunk!
Illetve e-mail is megy majd még a program előtt…