Intenzív képzés azoknak, akik a korszakos ábrán kifejezett világnézet iránt önismeret, párkapcsolati boldogság, üzleti siker, egészség, mások segítése és/vagy közösségépítés szándékával mélyebben érdeklődnek.

Bevezetés az “egológiába“…
Mert szerintünk mindannyiunk felelőssége, hogy jobban értsük egymást.

 

Mi ez?

A boldogság szerintünk a helyes álmokon és a jól működő kapcsolatokon múlik. Az álmokhoz stabilabb alapokat, mert jól működő világképet, a kapcsolatokhoz növekvő megértést, mert mások működésére logikus magyarázatot tudunk adni.

A képzés részei:

  1. egy napos TRÉNING
  2. 8 FELADAT személyesen Neked
  3. két hónap TÁMOGATÁS egy egológus által

A tréning célja a korszakos modell és az azt meghatározó világkép mélyebb megértése, valamint az Egó állapotaira vonatkozó módszer (egológia) alkalmazásának alapjaiban jártasságot szerezni. Magad és mások életében. 

 

ÉNAKADÉMIA-fbCover

A feladatok célja, hogy az elméleti alapozást tettek is kövessék, hogy valóban elkezd “jobbítani a világot magad körül”, és persze a saját életed fejlődjék és változzék e közben, és ez által. Heti feladatok. Ezeket e-mailben kapod.

A két hónap támogatás célja, hogy ne legyél egyedül ezzel a folyamattal, folyamatos online kapcsolaton kívül a csomag két személyes találkozót vagy (vidékiekre gondolva) online konzultációt is magába foglal. 

 

Kiknek

A program azoknak szól, akiket

A)  maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban nem segítő módszer, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B)  képviselőként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél / nyitott vagy velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a világképünket jobban megismerni

és/vagy

C) segítő módszerként kíváncsiak az egológiára – egyre többen használják a korszakos rendszert magában, vagy kiegészitő eszközként egyéb módszerek (terápia, családállítás, manuálterápia, téta-healing, stb.) mellett… ajánljuk, ha érdekel!

 

Mód

Megértés és saját tapasztalás. Az alap a férfi és női út korszakainak legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a hatékony kapcsolódás és közösségépítés témákra tovább.

Célunk ezzel, hogy világosabban lásd a korszakok mögött hullámzó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz, és hogy miért fontos ezt elkezd.

 

Amit adunk

  1. Világkép – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Hogy ebből magaddal mit viszel: Rád bízzuk.
  2. Mód – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy az egyik miért működik, és a másik nagyon hasonló pedig miért nem.
  3. Tér – közösségünk gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: képviselő vagy munkatárs akkor is lehetsz, ha nem akarsz “segítővé” válni, akik szervezni segítenek azoknak ebből akár jövedelmük is lehet.
  4. Út – az egológiában ezen első képzés után tovább mélyülve képviselő, majd vezető, majd egológus lehetsz. A “módszer” lényege emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segíthetsz, de magad is jobban haladsz az úton.

 

2018. február

08:30 – érkezésbejelentkezés, ismerkedés
09:00 – A korszakos rend részletes magyarázata

10:00 – esettanulmányok, felismerő-játék

11:00 – Hol jársz?

12:00 – ebéd

13:00 – Így használd!  
14:00 – gyakorlás
15:00 – Csoportok és 
Közösségek  
15:30 – gyakorlás
16:00 – Továbblépés velünk

16:30 – nem vagy egyedül 
17:00 – Tanulságok

18:00 – zárás

+ FELADATOK és TÁMOGATÁS ezután

 

Adatok

A képzést vezetiJoós István és Gálné Berényi Adrienn
Helyszín: ÉNAKADÉMIA központ, Bp. 1. ker., Szabó Ilonka utca

Helyek száma: 12
Regisztráció jelentkezési sorrendben.

 

Díjak

A program díja: 45 000 Ft / fő
A díj az étkezéseket is tartalmazza.

 

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl már csak átadva lehet, és sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd. – Joós István

 

Jelentkezés

  • utalással fizetve
  • foglaló bankkártyával, alább
  • telefonon bejelentkezve: +36302407233

 

Háttér

Először csak magamról irogattam. Aztán egyre többen kezdtek a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdtem bennük látni, számomra lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül önismereti módszer. Ami szükségszerűen világismeret is. Szeretettel ajánlom, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! … 😇

Foglaló

Bankkártyás befizetés a kék cimkére kattintva – amíg ez itt látható: hely is van.