Hogy a tested biológiai folyamatainak semmi köze a lelki állapotodhoz? Hiheted nyugodtan, de akkor ne olvass tovább – mert mi ezt nagyon másképp látjuk…

Az emberek többsége aktívan mérgezi magát.

 

Oka

A test kihívásai az esetek nagy részében a lélek állapotára vezethetők szerintünk vissza. Tehát: az ember, aki válságban van, az életével is játszik – hiheted, hogy fogod bírni, de végül ez nem igaz. Másképp: válságos egészségügyi helyzet általában lelki válságot, élethelyzet akadást, elhúzódó halogatást is jelez.

 

Megoldása 

A betegségek nagy része nyilvánvalóan kezelendő orvosi eszközökkel, de másrészt azt látjuk, hogy ez magában ritkán elég, valódi gyógyulás azoknál történik (csak), akiknél a betegség okozta megrázkódtatás világkép és életmódváltozást is okoz. A beteg ember válságban van. Meg KELL lássa, hogy másképp IS láthat dolgokat, ami a válság megoldása… vagy ha nem, abba bele is halhat. 

 

👉 az ábráról bővebben: ITT

 

Ajánlásaink

 

 Az alábbi gyakori helyzetekhez konkrét tanácsokat is tudunk adni. Az online kurzusok díjkötelesek, videók és cikkek részben csak Előfizetők számára érhetők el – viszont a díjak szándékkal alacsonyak, hogy minél többen kaphassanak valódi segítséget! 

 

Konkrét élethelyzetek

HA beteg vagy és lelki okot gyanítasz – vagy valamely ismerősöd lelki vagy egészségügyi állapota aggaszt…

 

HA már kiújul…

 

Egyéb