Intenzív képzés azoknak, akik a korszakos ábrán összefoglalt ön- és világismereti rendszer mindennapos használata iránt érdeklődnek.

 

A boldogság helyes célokon és jól működő kapcsolatokon múlik. A nehézség, hogy ehhez a céloknak és a kapcsolatoknak is változnia kell olykor, amit az emberek nagy része annyira nehezen enged (él meg), hogy változás helyett inkább válságba jut. A képzés a korszakos rendszer mélyebb megismerése által segít jobban érteni a saját helyzetedet és mások működését – különös tekintettel a korszakváltások dinamikájára. 

 

 

Mire jó a képzés?

A képzés új megértést és saját tapasztalást ad. Az alap az ábra fenti három változatának legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A férfi-nő korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a rendszer használata témákra tovább.

Célunk, hogy világosabban lásd a korszakokat okózó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz.

 

Tartalom

 1. AZ EGÓ KORSZAKAI online előadás (2 órás magyarázat)
 2. egy napos SZEMÉLYES TRÉNING a rendszer alkalmazásáról 
 3. 30 napos TÁMOGATÁS a tréningnap után (EgoYoga online) 

 

Így működik

A) ELŐADÁS VIDEÓ – 2 óra

Célja a korszakos modell és az azt meghatározó világkép mélyebb megértése. (A videót minden résztvevő otthon nézi meg, 48 órával a tréning nap előtt, a felkészülés részeként lesz elérhető.)

B) TRÉNING NAP – 8 óra

Célja a korszakos modell részleteinek pontosítása, valamint az Egó állapotaira vonatkozó módszer (“EgoYoga”) alkalmazásának alapjaiban jártasságot szerezni. Magad és mások életében. 

08:30 – érkezésbejelentkezés, ismerkedés
09:00 – kezdés, bemutatkozások
09:30 – A korszakos rend részletes magyarázata
11:00 – Esettanulmányok, felismerés-gyakorlás

12:00 – ebéd

13:00 – Közösségi gyakorlás
14:00 – Hol jársz? – fontos a bizonyosság 
15:00 – Barátok, család, munkahely – így használd 
15:30 – Csoportos és 
közösségi alkalmazás  
16:00 – Nem vagy egyedül

16:30 – továbblépés 
17:00 – Zárás

C) TÁMOGATÁS – 30 nap

Célja, hogy az elméleti alapokat tettek is kövessék – tehát, hogy valóban elkezd “jobbítani a világot magad körül”, és persze a saját életed fejlődjék és változzék e közben, és ez által. (A folyamatos támogatás az EgoYoga oldalon vár, zárt csoport keretei között.)

 

Kiknek szól?

A program azoknak szól, akiket

A) maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban önismeretre, a saját élet kihívásainak jobb megértésére, és továbblépésre való, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B) a környezetükben szeretnének felelősséget vállalni – egymás életében folyamatosan résztveszünk, szerintünk felelősségünk minél jobban, amihez a korszakos rendszer alkalmas kereteket ad… barátok, munkatársak, családtagok életében is lehetsz sokkal, de sokkal hasznosabb

és/vagy

C) képviselőként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a korszakos rendszer belső dinamikáját jobban megismerni

és/vagy

D) segítő módszerként kíváncsiak az EgoYoga-ra – egyre többen használják a korszakos rendszert, magában és kiegészitő eszközként is, pl. terápia, családállítás, coaching, téta-healing, stb. mellett… “életnavigációra” kiemelkedően alkalmas – ajánljuk szeretettel!

 

Módszerünk

Az EgoYoga NEM módszer igazából, hanem művészet. Az EgoYoga a saját tapasztalatokon alapuló őszinte emberi kapcsolódás, tehát az őszinte emberség művészete, aminek lényege nem csak az, hogy az ember őszintén kérdez és őszintén válaszol, hanem hogy helyesen érti – pontosan tudja! – azt is, hogy kivel mi az időszerű

 

Amiért különleges

 1. VILÁGKÉP – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Rád bízzuk, hogy ebből mit viszel magaddal.
 2. MÓD – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy az egyes kapcsolatok miért működnek, és a más nagyon hasonlók pedig miért nem.
 3. TÉR – az EgoYoga közösségének gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: munkatársnak is várunk, és akik az építkezésben helyesen segítenek azoknak ebből idővel természetesen jövedelmük is lesz.
 4. ÚT – ezen első képzés után tovább haladva akár tanácsadó is lehetsz nálunk, aki az ÉNAKADÉMIA oldalon is elérhető. A “módszer” lényege emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segíthetsz, de magad is jobban haladsz.

 

Adatok

VezetőJoós István – segíti: Gálné Berényi Adrienn
Helyszín: Bp. 1. ker., Hattyúház

Helyek száma: 10
Regisztráció jelentkezési sorrendben.

 

Díjak

 1. a képzés díja: 42 000 Ft / fő
 2. EgoYoga Moderátoroknak:  21 000 Ft / fő
 3. páros jelentkezés esetén: 70 000 Ft / 2 fő

[Aki már korábban megvette AZ EGÓ KORSZAKAI előadást: 3 500 Ft díjkedvezményt kap.]

 

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl már csak átadva lehet, és sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd. – Joós István

 

Részvétel

 • KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2019. November 9., szombat
 • JELENTKEZÉS: berenyi.adrienn@enakademia.net
 • vagy HÍVD ugyanőt: +36205797625

Díjfizetés utalással, vagy bankkártyával lesz majd lehetséges.

 

Háttér

Joós István először csak magáról irogatott. Aztán egyre többen kezdték a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdett bennük látni, számára lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül ön- és világismereti módszer, sőt EgoYoga néven közösségi oldal is indult. Szeretettel ajánljuk, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! Mindannyiunk felelőssége, hogy jobban kapcsolódjunk…