Intenzív képzés azoknak, akik a korszakos ábrán összefoglalt ön- és világismereti rendszer használata iránt önismeret, párkapcsolati boldogság, üzleti siker, egészség, mások segítése és/vagy közösségépítés szándékával mélyebben érdeklődnek.

Mert mindannyiunk felelőssége, hogy megtanuljuk jobban segíteni egymást.

 

Mi ez?

A boldogság helyes álmokon és jól működő kapcsolatokon múlik. Az álmokhoz stabilabb alapokat, mert jól működő világképet és igazabb célt – a kapcsolatokhoz növekvő megértést, mert mások működésére logikus magyarázatot tudunk adni.

A képzés részei:

  1. AZ EGÓ KORSZAKAI – 2 órás videó,
  2. egy napos TRÉNING a rendszer alkalmazásáról,
  3. egy hónapos TÁMOGATÁS a kurzust követően: vagyunk, ha kellünk!  

ÉNAKADÉMIA-fbCover

A TRÉNING célja a korszakos modell és az azt meghatározó világkép mélyebb megértése, valamint az Egó állapotaira vonatkozó módszer (“egológia”) alkalmazásának alapjaiban jártasságot szerezni. Magad és mások életében. 

A TÁMOGATÁS célja, hogy az elméleti alapokat tettek is kövessék, hogy valóban elkezd “jobbítani a világot magad körül”, és persze a saját életed fejlődjék és változzék e közben, és ez által. Folyamatosan elérhetőek maradunk.

 

Kiknek szól?

A program azoknak szól, akiket

A)  maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban nem segítő módszer, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B)  képviselőként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél / nyitott vagy velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a világképünket jobban megismerni

és/vagy

C) segítő módszerként kíváncsiak a válságtanácsadásra – egyre többen használják a korszakos rendszert, magában és kiegészitő eszközként is, pl. terápia, családállítás, coaching, téta-healing, stb. mellett… ajánljuk, ha érdekel!

 

Mód

Megértés és saját tapasztalás. Az alap a férfi és női út korszakainak legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a hatékony kapcsolódás és közösségépítés témákra tovább.

Célunk ezzel, hogy világosabban lásd a korszakok mögött hullámzó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz, és hogy miért fontos ezt elkezd.

 

Amit adunk

  1. Világkép – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Rád bízzuk, magaddal mit viszel.
  2. Mód – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy az egyik miért működik, és a másik nagyon hasonló pedig miért nem.
  3. Tér – közösségünk gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: képviselő vagy munkatárs akkor is lehetsz, ha nem akarsz “segítővé” válni, akik építkezni segítenek azoknak ebből akár jövedelmük is lehet.
  4. Út – ezen első képzés után tovább haladva egy hónapon pelül lehetsz tanácsadó, később egológus. A “módszer” lényege emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segíthetsz, de magad is jobban haladsz az úton.

 

Így működik

A) Az elődás videót mindenki otthon nézi meg, 48 órával a tréning nap előtt lesz elérhető.

B) A tréning nap programja:

08:30 – érkezésbejelentkezés, ismerkedés
09:00 – A korszakos rend mélységeinek magyarázata

10:00 – esettanulmányok, felismerés-gyakorlás

11:00 – Hol jársz? – fontos a bizonyosság 

12:00 – ebéd

13:00 – Így használd egyéniben – ügyfelek, barátok, család 
14:00 – gyakorlás
15:00 – Csoportos és 
közösségi alkalmazás  
15:30 – gyakorlás
16:00 – Nem vagy egyedül, maradunk is Veled

16:30 – továbblépés 
17:00 – Tanulságok

18:00 – zárás

C) Egy hónap folyamatos támogatás, zárt csoport keretei között.

 

Adatok

A képzést vezetiJoós István, segíti: Gálné Berényi Adrienn
Helyszín: ÉNAKADÉMIA központ, Bp. 1. ker., Szabó Ilonka utca

Helyek száma: 9
Regisztráció jelentkezési sorrendben.

 

Díjak

A program díja: 35 000 Ft / fő – pároknak: 60 000 Ft
A díj az étkezéseket is tartalmazza.

 

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl már csak átadva lehet, és sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd. – Joós István

 

Jelentkezés

  • az események között válaszd ki az akalmas időpontot
  • írj nekünk: joos.dora@enakademia.net
  • vagy hívj minket: +36302407233

Díjfizetés utalással, bankkártyáról vagy (kivételes esetben) a helyszínen.

 

Háttér

Először csak magamról irogattam. Aztán egyre többen kezdtek a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdtem bennük látni, számomra lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül önismereti módszer. Ami szükségszerűen világismeret is. Szeretettel ajánlom, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! … 😇