A Nő Útja egy kihívások által szegélyezett út a kapcsolati boldogsába.

Boldog élete annak van, aki a nehéz döntéseket meri választani. Míg ezzel szemben aki mindig csak a kisebb ellenállás felé mozog: tartósan boldogtalan marad. 

Segítünk meghaladd magad!

 

A nők jelentős része harcban áll napjainkban. Sokaknál a párkapcsolat szorul, mások a világban egyedül helytállva küszködnek, asszonyok, anyák, nők, amazonok, mert muszáj. Ajánljuk ezt a programot, ha eleged van! Foglalkozunk a férfiakkal is, de a tartalom lényegi része Rólad, Neked szól. Hogy Te hogyan lehetsz sikeres, eredményes, hatékony, Boldog – hogy mit tehetsz ezért. MA! 

 

Mi ez?

A Nő Útja egy kapcsolódásra, komfortzónán kívüli élményekre és felelősségvállalásra építő önismereti és céltisztázó rendszer, nőknek.

Amit adunk:

 • Kapcsolodj.Net – tudni egymásról
 • találkozók 3 szintű rendje – TT, Női Kör, Fonó
 • kurzusok és magyarázatok – állapotod és érdeklődésed szerint
 • korszakváltó feladatsor – ha már nagyon nem bírod
 • személyes vezető – aki átment hasonlón

 

Így működik

Megközelítésünk lényege kapcsolódni. Hatalmas érték, aki átment hasonlón, mert minimum egy megoldást ismer. Amihez alapvető belátás, hogy egyedül nem oldod meg. Nem mert béna vagy, hanem mert egyedül senki nem oldja meg, mert egyedül nem lehet megoldani, mert pontosan a magány a probléma forrása. Meg kell nyílni. Ha ebben nem értünk egyet, akkor (még) nem szólunk Neked.

ELSŐ lépésként a Kapcsolodj! oldal vár, saját közösségi oldalunk ez, ahol akár álnéven, de őszinték vagyunk, ami a személyes részvételt azért nyilván nem váltja ki…

MÁSODIK lépés – bátrak kezdhetnek is ezzel –, hogy gyere el közénk! Az ÉNAKADÉMIA találkozói az alábbi három élethelyzethez alkalmasak:

 1. HA esik szét az élet, nem értem mi történt, a férfi megbolondult, depresszív vagy nincs, sokat veszekszünk, egyre rosszabb a hangulat + esteleg vonzónak találsz valakit, akit nem kellene: TT
 2. HA sok munkát tettél önismeretbe, és bár átmenetileg jobb lett, de valahogy mégsincs a “végső” megoldás meg, viszont a magány egyre kínzóbb, és arra jöttél rá, hogy igazából “csak” jó társa akarsz lenni egy méltó férfinak: NŐI KÖR
 3. HA van Jelölt, és lelkesít is nagyon, csak valahogy indulni nem sikerül mégsem, mert “még nem elég tökéletes a helyzet”, “nem akar választani”, nincs meg az “Ügye”, vagy magadat nem érzed “elég jónak”: NŐI KÖR
 4. HA megvan a Férfi, tehát mélyen benn, zsigerileg TUDOD, hogy ő az, ÉS el is indultatok, de napi szinten kihívás vele az élet, nem gondoltad, hogy ez ilyen nehéz lesz: FONÓ (zárt, meghívásos csoport)

A hármas beosztás lényege, hogy így minden találkozón olyanok vesznek rész, akik hasonló helyzetben vannak, és olyan ember vezeti azokat, aki átment hasonlón. (A FONÓ-ba a NŐI KÖR-ből lehet továbblépni, oda gyere előbb!)

AMIKOR IDŐSZERŰ, ha már nagyon szorít a cipő két egy hónapos korszakváltó folyamat is vár, ami átfogó magyarázat mellett konkrét feladatokat ad a helyzetből való továbblépéshez:

 • HA csalódtál, ez így tovább nem megy, kezdebe kell vedd a dolgokat: ISTENNŐTÁMASZTÓ
 • HA már harcoltál eleget, férfi kellene (mégis), mert nem jó egyedül: KIRÁLYNÉKÉPZŐ

IMPULZUS jelleggel nőknek szóló Magazin és Kurzus kínálatunkat is ajánljuk, mert érteni fontos, és alap magyarázat által sokkal, de sokkal jobban is lehet!

 

Háttér

Megfigyelésünk, amire az egész épül, hogy: az élet útjának felén a “sűrű sötét erdő” valóság. Másképp: az emberek többsége válságba jut 30-as 40-es éveiben, ami NEM azt jelenti, hogy bármit elrontottak volna, hanem csak, hogy változás időszerű. 

Tapasztalatunk szerint az emberi sors egymást követő korszakok sorozataként bontakozik ki, amik között belső átállás kell mindig történjék, hogy az ember, hogy az életében haladhasson. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, tehát ennek mi soká ellenállunk. Ami a válság oka. Hogy az ember maga halogatja az időszerű változást. Tovább mindig előre van, amit legjobban tapasztalva fedezhetünk fel.

Másképp mondva: a válságok is a sikerhez hasonló csúcsok, csak épp negatívak, ahol az ember téves meggyőződéseket KELL letegyen, ami baromi nehéz. A “szabadulás” ára kis halál, minden alkalommal. Mert olyasmit kell elengedni, ami korábban meghatározóan értékes volt, és mégis muszáj, mert elmúlt. A szenvedés ebben segít. Az ember változtat, amikor nem bírja már tovább, és mi is ebben tudunk Neked segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tudjuk, mi használ.

 

Árak

Az út három szolgáltatási szinten járható, személyes igényeid és/vagy lehetőségeid szerint ajánljuk őket:

 1. ELŐFIZETÉS = 3 000 Ft / hó – Magazin cikkek és videók, az ingyenes tartalmakon felül archívumot is elérsz, sőt a nyitott  események is várnak, találkozóknak egyedi díját fizeted
 2. TAGSÁG = 7 500 Ft / hó – az előfizetés tartalmán felül: a találkozókat ingyenesen látogathatod, rendszeres részvételre nyílik így lehetőséged, ami legfontosabb szerintünk
 3. EGOYOGA = 15 000 Ft / hó – a tagság minden előnyén felül “mászókötelet” és “látrát” is adunk: a hatékony továbblépést segítő tapasztalt nőtársat, tanácsadót, személyes mentort választhatsz magadnak

 

Indulás

 1. GYERE el vagy
 2. FIZESS elő ÉS GYERE el vagy
 3. FIZESS elő ÉS válassz MENTORT!

 

Kérdések?

 • Joós Dórát hívd bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
 • vagy írj levelet: joos.dora@enakademia.net

 

Ajánlás

A Nő Útját legegyszerűbben közösséggel és feladatokkal támogatott ön- és világismereti felfedezőútnak képzelheted el. Célja a helyükön stabilan álló, kiegyensúlyozott, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog Férfiak támasztása. Fontos, hogy nem könnyű megoldást ígérünk Neked, hanem a gyorsabban haladhatsz az úton velünk tettek és az ebből fakadó tapasztalás által, korszakról korszakra, hónapról hónapra, ameddig úgy érzed.

Bátorság! 

… semmi más nem kell hozzá. Ha tehát valami fura és talán érthetetlen kíváncsiságot érzel, akkor már csak Bátorság, és mi garantáljuk Neked, hogy a tapasztalás által változni fogsz. Te. Tehát az életed is. Tehát minden, ami jelenleg probléma.

Isten hozott,
Joós István