Nyitóoldal

Az Énakadémia korszakos
önismereti rendszere segít Neked

Van megoldás, bármi is feszít – mi láttunk hasonlót. Több mint ezer ember élettapasztalatai alapján összeállított képzéseink és közösségünk változtatni segít.

Fedezd fel
magadnak az
Énakadémiát

10+
online képzés

A kulcs Benned, mi a lyukat mutatjuk meg

Joós István és csapata 10 év tapasztalatát sűritette bele képzési rendszerébe, mely most lehetőséget ad Neked is a továbblépésre.

600+
közösségi tag

A saját utadon segítünk lépni

Közösségünk tagjai olyan emberekből állnak, akik vagy épp ugyan abban a cipőben járnak mint Te, vagy tovább is léptek már, és ezért tudnak segíteni.

400+
videó magyarázat

Támogatunk a mélyebb megértésben

Folyamatosan bővülő tudástárunk a legégetőbb kérdéseidre adnak választ, és segítenek új tapasztalatokat szerezni.

Énakadémia Képzések

Tapasztalatunk, hogy a válság lehetőség!

Fedezd fel Te is az élethelyzetedben rejlő lehetőséget, és tegyél Önmagadért! Az Énakadémia képzései továbblépni segítenek. Alább a legnépszerűbbek:

Énakadémia Közösség

Használd a közösség erejét!

Tapasztald meg milyen hatékony támaszt tud nyújtani egy olyan közösség, ahol hozzád hasonló helyzeteken már átjutott emberek a saját tapasztalataikkal állnak a rendelkezésedre. Álnéven is jöhetsz...

600+ tag

400+ videó

22 mentor

8 tematikus csoport

Eljött a továbblépés ideje

Mindenki életében természetes módon eljön egyszer az a mélypont, ami tünetként jelzi, hogy itt az ideje a változásnak. Mi is átmentünk rajta, és keményen megdolgoztunk érte, hogy továbblépjünk. Most Rajtad a sor.

Ismerős valamelyik? Ne aggódj, van megoldás! Nézd meg képzéseinket:

A Korszakos világkép segít

Nézd meg az Énakadémia Korszakos rendszerét bemutató videót, hogy könnyebben átlásd az aktuális élethelyzeted, és jobban értsd a benne rejlő lehetőséget!

És hogy mit mondanak, akik ezt 
már megtapasztalták?

Videó lejátszása

Egy kézzelfogható segítség a saját utadon

Joós istván, az Énakadémia alapítójának könyve logikus, kézzelfogható magyarázatot ad az emberek életében természetes módon elkövetkező mélypontok szükségszerűségére, és segítséget nyújt a továbnlépésre azokból. Több mint 10 év személyes tapasztalatait kaphatod most meg egy könyv formájában. Ha készen állsz szembenézni önmagaddal, és tenni a boldogságodét, akkor ez az Út-Mutató Neked szól.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!