Valóságformáló

Rakj rendet!

Az emberrel az történik, amire kész. Ez a kurzus akkor tud Neked segíteni, ha eleged van abból, hogy pénzért dolgozol csak. Ha egy férfi pénzért dolgozik csak a kapcsolata sem lehet jó – NE legyél tovább kurva!

VALÓSÁGFORMÁLÓ

online kurzus férfiaknak

Mindened megvan, de mégsem vagy boldog? Kiégés, céltalanság, kapcsolati válság – netán függések, hangulati ingadozás vagy “bűnös vágy” kínoz, és egyre drágább hobbik sem segítenek? Nem érted miért, de sejted, hogy Benned is lehet az ok? … Neked szól ez a kurzus, ha nem csak eleged van abból, hogy akad Veled az élet, de arra is kész vagy, hogy a változáshoz szükséges munkát beletedd.

3 video

18 feladat

40 nap

VALÓSÁGFORMÁLÓ

Hőssé KELL legyél.

A kurzus meghirdetése alkalmából három konkrét személy jár a fejemben…

Zsolt sikeres vállalkozó,
akinek mindene megvan, de fárad, mert negyven fölött jár, és pontosan érzi, hogy már csak egy nagyobb dobásra van ereje, szeretné magát helyesen befektetni, miközben a jelenlegi cége, túl sok idejét viszi, és az életmódja is drága – hiszen családja van, ami a másik gond, hogy bár két csodás gyermek érkezett, de a tűz kihunyt, feleségével már inkább csak szövetségesek

Péter felsővezető,
nagyon jól keres, nagyon régóta már, amiből nem csak biztonságot teremtett meg, de egy ideje (egyre drágább) hobbikkal kárpótolja magát – szintén családos, válnak épp a feleségével, ami drága lesz (vagy mégsem, ha valami csoda által meg tudják a kapcsolatot javítani), szereti a gyermekeit, félti őket, maga sem tudja, hogy mi lenne jó, de közben szerető is csábítja

Tamás okos,
nagyon, szinte már túl okos is, amiből óriási intellektuális kíváncsiság fakad, és emiatt egyrészt folyamatosan tanul és figyel és elemzi magát is, másrészt mindig van mindenre magyarázata, hogy hogyan és miért NE változtasson nagyot – családja nincs, kapcsolatok csak, de mélyen benn valahol sejti, hogy ahhoz, hogy végre valami maradandó legyen neki kell belül változ(tat)ni

Ez az anyag mindhármójuknak szól.
Másrészt a hatása eltérő lesz.

Zsoltot elgondolkodtatni fogja tudni, hogy talán mégsincs minden rendben, nem hagyja majd nyugodni, amitől befelé indul, lép tovább, mert pontosan érzi, hogy van itt a számára valami, amit sikerre KELL vinni.

Pétert megrendíteni fogja. Egyértelmű lesz, hogy hibásan használja az energiáját, hogy mások és a maga boldogságával is játszik, miközben halogat, és a helyzet csak egyre rosszabb lesz – a Titanicon mindegy, hogy fűtő vagy kapitány az ember, egyaránt elsüllyed

Tamásnak az agyát tudja kisütni. Mert az igazságot hozza könyörtelenül felszínre, ami elől az intelligenciája síkos angolnája sem fog tudni kitérni – hanem arra a sziklaként zuhan a kő, és agyonnyomja. Amiből ÚJ élet születik. Új élet és új lojalitás, tehát új identitás… új ő.

Nos?

Ajánlom ezt, ha magadra ismersz.
Nem ajánlom, ha nem.

Hőssé KELL legyél.
Hős az, aki magát megtalálta, tehát a Harcát felvállalta.

Joós István

 

MI EZ?

A VALÓSÁGFORMÁLÓ egy 40 napos ön- és világismereti folyamat, – amolyan best-of-ÉNAKADÉMIA férfiaknak –, amit akkor ajánlunk, ha eleged van abból, hogy akad Veled az élet.

MIRE JÓ?

Segít jobban érteni magad, a világot és a nőket. Témákra másképp rálátva, a múlt és jelen összefüggéseit tisztábban megértve (még) hatékonyabb, erősebb, sikeresebb és boldogabb lehetsz.

MIBŐL ÁLL?

18 konkrét feladat és 3 egy órás magyarázó videó vár. A folyamat lényege, hogy A) új nézőpontot ad, B) új tapasztalatokhoz segít, hogy az elméletet gyakorlati saját élményekkel is megerősítsd.

Pokolra. Kell. Menni.
mármint HA dudás akarsz (újra) lenni

HARC a feladat, aminek első lépése magunkkal (a kényelmünkkel, a megszokásokkal, a kockázatkerüléssel) SZEMBE lépni, tehát az igazság (keserű) piruláját választani – lásd Matrix c. film: Éljenek a bátrak!  Ami után mondhatnánk, hogy LEfelé indul az ember, de valójában a zuhanás következik, vágyak és hulladék, “erkölcstelenség” és “igazság” kavargó gőzös mocsarán KELL átkelni – a sötét oldal, a lelked árnyéka vár – majd gyógyulás, edzés, látens képességek kibontakoztatása következik (FEL), míg végül a Helyét foglalja az ember el (KI), épp mint Neo. Lépésről lépésre. Az ember magát tapasztalva KELL megismerje. Mely okból legkevésbé sem elméleti a munka – ha csak elméletben maradsz, akkor maximum Tamás szintjéig juthatsz.

Egyszerűbben: a férfi Harcának négy fontos szakasza van:

0.) tudatlan Harc, a világban, Sikerért és Biztonságért 
(MATRIX = minták által meghatározott öntudatlan állapot)

1.) tudatos Harc, befelé és LEfelé, az Igazsághoz 
(a Szörny ébresztése / a Gyémánt, Kard kifejtése a kőből)

2.) tudatos Harc, kifelé és FELfelé, Új Célért és Társakért
(a Szörny szelídítése / a Gyémánt, Kard csiszolása)

3.) céltudatos Harc, KIfelé és felfelé, a Cél megvalósulásáért
(a Szörny hadrendbe állítása / a Gyémánt, Kard hasznosítása)

Bármire képes vagy. Illetve nem. Pontosan ez az. BÁRMIRE nem vagy képes – NE higgy annak, átver Téged aki azt mondja, hogy bármire képes vagy – hanem, ami Lelkesít, “csak” arra vagy képes, legyen az bármekkora nagy. Hőssé KELL legyél, az életed második harmada (fele) erről szól – amihez Dolgod, Ügyed, Harcod megtalálni A feladat.

Nem kell egyedül megoldd!
(Senki nem oldja egyedül meg.)

A képzés elemei

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A Férfi lényege, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a Nőt sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

A nehézség, hogy kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… hanem mi átlag halandók fokozatosan fedezzük a helyünket fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változva, miközben a világ is állandóan változik körülöttünk. Nem egyszerű. Mely okból válságba jutni, kiégni, megállni, elgondolkodni szabad, sőt normális – válság a változás jele, semmit nem rontottál el, hanem “csak” fejlődsz, a billenés elkerülhetetlen annak, aki az életet választja.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett ÉNAKADÉMIA vásárló

Rólunk mondták

Nehéz elengedni azt, amit éveken át, rengeteg munkával építettünk – bátorság kell hozzá, hogy kockáztassuk a biztonságot, csak mert “nem vagyunk boldogok”… és mégis, muszáj. Ez a képzés az Utadon segít lépni. Tovább.

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

34 900 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Vásárlás után az online kurzus első eleme azonnal elérhető, Joós István egy órás előadásával kezdheted el most rögtön az anyagot.

A kurzus-munka után közösség és ezen belül zárt férfi csoport is vár, bővebben erről lejjebb olvashatsz. 

 

Garancia

Bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a képzés díját is vissza, ha nem voltál vele elégedett.

 

FÉRFI KLUB

A VALÓSÁGFORMÁLÓ egy online kurzus, ami azonban nem jelenti, hogy egyedül volnál, hogy egyedül kell maradj. A program folytatásaként Joós István által vezetett Férfi Klub vár, ahol haladni segítünk.

Célszerű a kurzust végigcsináld előbb, és a klubba majd akkor gyere, ha ellenállhatatlan késztetést érzel, hogy együtt haladó csapatod is legyen.

Várunk, ha már be tudod látni

1. hogy nem vagy tökéletes
2. hogy az életed egyedül próbálni megoldani arrogancia
3. hogy együtt sokkal könnyebb

A Valóságformáló igazából a “kék pirula” csak… amihez képest a “Nabukdonozor” / edzőterem + támogató közeg pedig a Férfi Klub, ami

A) magaddal segít őszintének lenni 
B) a világodon segít változtatni
C) értékes új kapcsolatokat ad

A(z ön)bizalmunk rendül a minták csődjével meg, és a bizalmat szükséges az embernek a haladáshoz visszaépítenie – lépésről lépésre. Nehéz. Igen. De nem vagy egyedül, mert az Énakadémia Közösségében (ahol a Férfi Klub is működik) más férfiak tapasztalatai, nők figyelme és az emberségünkkel való őszinte szembenézés is segít.

 

Megfontolásra

A kurzus akkor ajánlom, ha már elég tarthatatlan a jelen, hogy változtatni hajlandó legyél. Jó, ha kíváncsi vagy, hogy mit tudunk itt adni, de még jobb, ha már szenvedsz attól, hogy ez így tovább NEM megy. Mert akkor állsz készen a változásra. Megfigyelésünk, hogy a legnagyobb akadály a félelem, és közvetlenül utána az azzal kapcsolatos arrogancia, hogy mi minden járna… Semmi NEM jár. Hanem a Boldogság MUNKA.

Joós István

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!