ÉNAKADÉMIA

Közösség

  • Az ingyenes próbahónap után kell először fizetned
  • A próbaidőszak vége előtt három nappal szólunk.
  • Nem kell elkötelezned magad, bármikor lemondhatod.

Hogyan működik?

Közösségi oldalunk az enakademia.org webcímen, egy zárt egyedi platformon üzemel. Ha csatlakozol, hozzáférsz a tematikus csoportokhoz, minden tartalmához, eléred az összes tagját és még sokminden mást.

A regisztráció gomb megnyomása után:

  1. E-mailt küldünk egy linkkel, amin keresztül eléred a 400+ videókatalógust és a magazin cikkeit is.
  2. Meghívunk az enakademia.org közösségi oldalra.
  3. Az első havidíjat pedig csak 30 nap múlva vonjuk le.

FIGYELEM! Internetes rendszereknél megszokott módon nálunk is meg kell add a fizetési információkat, már most, az ingyenes hónap elején. Ami azért van így, hogy élhessen majd az előfizetés, ha nem mondod le. Reméljük ez nem tart vissza, hiszen bármikor lemondhatod. Tehát akár a 29. napon is…

Nézd meg, hogy mi vár odabent:

Közösségi oldalunk béta verzióban üzemel. Folyamatosan teszteljük, és fejlesztjük a Ti igyényeitek alapján. Légy részese Te is a csapatnak!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Joós istván

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!