Közösség előfizetés

Az Énakadémia Közösség az elfogadás és a tapasztalat alapú reakciók tere. Várunk, ha (végre) őszinte lennél valahol. Akkor is várunk, ha csak beleolvasnál, másoknak milyen kihívásaik vannak, és hogyan oldják meg azokat.

Mi történik a gomb megnyomása után?

  1. Átirányítunk az előfizetés oldalra.
  2. A tagdíjat bankkártyával fizethed be.
  3. Meghívunk az enakademia.org közösségi oldalra.
  4. Mobil alkalmazásunkat is letöltheted, ha szeretnéd.

FIGYELEM! Más internetes rendszereknél megszokott módon nálunk is automatikus a tagdíj terhelése, ez 30 naponként magától történik meg, amíg a fiókodban le nem mondod az előfizetést.

A kihívásaikról őszintén beszélni merő nagyszerű emberek, akikkel érdemes kapcsolódj.

Egy platform, ahol mindent megtalálsz, ami a gyorsabb előrelépsedhez szükséges.

Egy képzési rendszer, ami kézenfogva kísér a kiteljesedett élet felé vezető úton.

Mentorok, akik mindig a rendelkezésedre állnak, ha személyes támogatásra van szükséged.

Hogyan működik?

Közösségi oldalunk az enakademia.org webcímen, egy zárt egyedi platformon üzemel. Ha csatlakozol, hozzáférsz a tematikus beszélgetésekhez és ingyenes Zoom konzultációk is várnak.

Hogyan épül fel a Közösség?

A Közösség jelenleg 600+ tagból és 22 mentorból áll. Összetartó erőnk az őszinte tapasztalat megosztás általi fejlődésbe vetett hit. Ahogy a tagok előrelépnek életükben, úgy nyílnak meg számukra újabb eszközök és lehetőségek is a gyorsabb haladásra.

Mit nyújthat Számodra?

Megérezheted, milyen az, ha olyan emberek támogatnak, akik megértenek, mert voltak már hozzád hasonló helyzetben. A tudástár segítségével pedig könnyebben megértheted az aktuális helyzeted, és könnyebben leszel képes változtatni rajta (opció).

Hogyan működik?

Közösségi oldalra belépve egy védett térben találod magad, amit csak a tagok látnak. Anonim módon, tehát arc és név nélkül tudod elmondani azt, ami nyomaszt. Elfogadó emberekkel beszélgethetsz, akik saját tapasztalatokkal válaszolnak.

Ismerkedni szabad?

Abszolút. Az Énakadémia Közösség lényege értékes új emberekkel kapcsolódni, aminek maximálisan része új férfi-nő kapcsolatok alakulása is. Várunk szeretettel! Társkeresés helyett élő kapcsolatot építs – köztünk olyanokkal ismerkedhetsz, akik látnak és értenek.

Kik a mentorok?

Hozzád hasonló átlagos emberek, akik egyedül abban különlegesek, hogy vállalják a tapasztalataikat. A mentorokat a közösség emeli ki a tagjai közül, mert értékesnek tapasztaljuk a segítséget, amit saját tapasztalatuk bátor megosztása által nyújtani tudnak.

Mit nyújthatnak számodra a Kurzusok?

A kurzusaink gyorsítópályák. Mélyebb megértést adnak arról, hogy a kihívásaidban milyen lehetőségek rejtőznek – plusz feladatok által megszerezhető valós új tapasztalatokat, amik beépíteni és rögzíteni segítenek az elméleti ismereteket. A változás munka eredménye lesz.

Mi a garancia, hogy ettől megváltozik az életem?

Garancia, az nincs. Ami van, az az a tény, hogy sokaknak már megváltozott, mert mertek beleállni, még ha komfortzónán kívüli kihívásokkal is találták magukat szemben. Ha ezt megteszed, akkor Neked is működni fog. A saját elszántságodon múlik, elrugaszkodsz, és végigcsinálod.

Közösségi oldalunk béta verzióban üzemel. Folyamatosan teszteljük, és fejlesztjük a Ti igényeitek alapján. Légy részese Te is a csapatnak!

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!