Közösség előfizetés

Csak egy regisztráció választ el attól, hogy megismerj egy teljesen új közösséget, ahol szerettel vár mindenki.

Mi történik a regisztráció gomb megnyomása után?
  1. E-mailt küldünk egy linkkel, amin keresztül eléred az 500+ videókatalógust és a magazin cikkeit is.
  2. Meghívunk az enakademia.org közösségi oldalra.
  3. Az első havidíjat pedig csak 30 nap múlva vonjuk le.

FIGYELEM! Internetes rendszereknél megszokott módon nálunk is meg kell add a fizetési információkat, már most, az ingyenes hónap elején. Ami azért van így, hogy élhessen majd az előfizetés, ha nem mondod le. Reméljük ez nem tart vissza, hiszen bármikor lemondhatod. Tehát akár a 29. napon is…

Egy hely, ahol őszinte lehetsz, és társakra találhatsz az önismeret felé vezető utadon.

Egy platform, ahol mindent megtalálsz, ami a gyorsabb előrelépsedhez szükséges.

Egy kurzus rendszer, ami kézenfogva kísér a kiteljesedett élet felé vezető úton.

Mentorok, akik mindig a rendelkezésedre állnak, ha személyes támogatásra van szükséged.

Hogyan működik?

Közösségi oldalunk az enakademia.org webcímen, egy zárt egyedi platformon üzemel. Ha csatlakozol, hozzáférsz a tematikus csoportokhoz, minden tartalmához, eléred az összes tagját és még sokminden mást.

Hogyan épül fel a Közösség?

A Közösség jelenleg 600+ úton lévő emberből és 22 mentorból álló nagy csapat. Összetartó erejük a mélyebb önismeret általi fejlődésbe vetett hit. És ahogy a tagok előrelépnek életükben, úgy nyílnak meg számukra újabb eszközök és lehetőségek is a gyorsabb haladásra.

Mit nyújthat számodra a Közösség?

Megérezheted, milyen az, ha olyan emberek támogatnak, akik megértenek, mert voltak már hozzád hasonló helyzetben. A tudástár segítségével pedig könnyebben megértheted az aktuális helyzeted, és könnyebben leszel képes változtatni rajta.

Hogyan működik?

Közösségi oldalunk az enakademia.org címen, egy zárt platformon üzemel. Akár anonim módon tudod elmondani azt, ami már régen nyomaszt. Elfogadó emberekkel beszélgethetsz. Saját tapasztalattal válaszolunk.

Kik a tagok?

Bárki, aki úgy érezte, támogatásra van szüksége. Nem a titulus, az iskolák, a külső, vagy a bankszámla számít, hanem az őszinteség, bátorság és elszántság. 

Kik a mentorok?

Mentorrá azok válnak, akik már bizonyítottak. Őket a közösség emelte ki tagjai közül, mert értékesnek tartotta azt a segítséget, amit saját tapasztalatuk alapján nyújtani tudtak.

Mit nyújthatnak számodra a Kurzusok?

Mély megértést, ami rávilágít, hogy a kihívásaidban valójában milyen lehetőségek rejtőznek. Valós tapasztalatokat, amik segítenek megtalálni a megoldást és a tartós változást elérni az életedben.

Mi a garancia, hogy ettől megváltozik az életem?

Garancia, hogy sokaknak már sikerült. Úgy, hogy bátran végigvitték, és minden feladatot teljes odaadással végrehajtottak. Neked is működni fog. A saját elszántságod, és hited lehet önmagad számára garancia. Elrugaszkodsz a mélypontról, és végigcsinálod.

Közösségi oldalunk béta verzióban üzemel. Folyamatosan teszteljük, és fejlesztjük a Ti igényeitek alapján. Légy részese Te is a csapatnak!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!