Királynéképző

Mivel akadályozod magad, hogy boldog párkapcsolatban élj?

Engedj meg magadnak végre, egy boldog párkapcsolatot! Ne állj a saját utadba! A kurzusunk segít Neked megérteni mivel akadályozod önmagad, és ezáltal új perspektívát kapsz!

A kurzus elemei:

a Férfi Út magyarázata, fontos érteni

alap az álom, Tiéd mi, biztos vagy benne?

így működj férfival helyesen, 12 pontban

gyakorlati tanácsok a női működéshez

gyakorlati tanácsok a női működéshez

Te következel, megtudod, hol jársz

zárunk, de a munka folytatódik

Királynéképző

Továbblépés erős nőknek

3 video

15 feladat

40 nap

Ha érdekel hogyan juss el a magányos estéktől a boldog párkapcsolatig, hogyan válhatsz egy férfi igazi társává, akkor ez a képzés Neked szól. Ha voltál már okos, erős, vonzó, de már eleged van belőle, hogy magányosak az estéid, nem határozottak a férfiak és nehéz már a kard, akkor itt az ideje továbblépni. Ha elszánod magad, hogy gyakorold, amit ebben a kurzusban ajánlunk Neked, akkor Rád is vár egy Igazi Férfi! 

Készen állsz a változásra? Ha igen:

3 részes, ingyenes videósorozat

Ha úgy érzed, hogy mielőtt belevágnál a kurzusba, szeretnél még jobban elmélyülni a témában, akkor iratkozz fel a 3 rövid videóból álló INGYENES KirályNÉképző sorozatotunkra:

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

100% pénzvisszafizetési garanciát adunk

ha nem leszel elégedett a kurzussal. A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a képzés díját vissza.

Kész férfiak nincsenek, kész férfiak nem is lesznek. Úton lévő, születőben lévő férfiak vannak. Várhatod, hogy szülessen meg, s akarjon pont téged, de nem ez történik. A férfi azt akarja, aki által ő erős határozott, a dolgát, küldetését, helyét, funkcióját tudó férfivá válik. Annak a nőnek lesz boldog kapcsolata, aki tud esélyt adni, egy nem kész de lelkesítő férfinak. Tehát egy közös jövőnek. A KirályNÉképző ebben segít.

Joós István

Énakadémia Alapító

Nehéz elengedni azt, amihez évekig görcsösen ragaszkodtunk, és bátorság kell ahhoz, hogy megnyíljunk az újra. Ez a képzés stabil hátszelet tud Neked adni, hogy új vizekre férfival indulj.

Az online kurzus díja:

49 900 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk az Énakadémia “Kosár” oldalára, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést az online kurzushoz.

Ezt követően az anyag Joós István videó magyarázatával kezdődik el, amit a Fókodban, a “Kurzusaim” menüpont alatt találsz, és azonnal hozzá is láthatsz. 

– – –

Énakadémia Garancia 

A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a képzés díját vissza, ha nem voltál vele elégedett.

– – –

Közösségi Támogatás

Az Énakadémia zárt és anonim közösségi oldalán folyamatos beszélgetés folyik, egyebek között szeretői viszonyokról is. Bármire válaszolunk, ha kérdésed van. 

[A közösségbe a kurzus megvásárlása után lesz érdemes regisztrálni.]

MI EZ?

A KirályNÉképző egy 42 napos önismereti program 21 leckével, 18 feladattal és 3 videó előadással, a magányos estéktől a boldog párkapcsolatig.

MIRE JÓ?

Segít jobban érteni a férfiakat. Megtanít, hogyan lehet velük helyesen ismerkedni, majd hatékonyan kapcsolódni. Megmutatja, hogyan fogadd el a múltat, és szerezd meg mindazt, amire vágysz.

MIBŐL ÁLL?

A három előadás új nézőpontot ad, hogy másképp tudj kapcsolódni, mint azt eddig megszoktad.
A 18 feladat új saját élmények megszerzésében segít. Fontos a tapasztalat, hogy elhidd, a tanácsok működnek, és képes vagy beépíteni életedbe az új megközelítést.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!