Sikeres nő vagy,
de a párkapcsolataid
mégis félresiklanak?

Alakíts boldog kapcsolatot,
találj igazi férfit!

Királynéképző 2

online kurzus nőknek

Nem jött még el az igazi férfi? Vagy már tudod, hogy ő az igazi, és most szeretnéd jól csinálni? Ha érdekel hogyan juss el a magányos estéktől a boldog párkapcsolatig, hogyan válhatsz egy férfi igazi társává, akkor ez a kurzus Neked szól.

3 video

15 feladat

40 nap

Királynéképző 2

Továbblépés erős nőknek

Ha voltál már okos, erős, vonzó, de már eleged van belőle, hogy magányosak az estéid, töketlenek a pasik és nehéz már a kard, akkor itt az ideje továbblépni. Ha elszánod magad, hogy gyakorold, amit ebben a kurzusban ajánlunk Neked, akkor Rád is vár egy Igazi Férfi! 

MI EZ?

A KirályNÉképző egy 42 napos önismereti program 21 leckével, 18 feladattal és 3 videó előadással, a magányos estéktől a boldog párkapcsolatig.

MIRE JÓ?

Segít jobban érteni a férfiakat. Megtanít, hogyan lehet velük helyesen ismerkedni, majd hatékonyan kapcsolódni. Megmutatja, hogyan fogadd el a múltat, és szerezd meg mindazt, amire vágysz.

MIBŐL ÁLL?

A három előadás új nézőpontot ad, hogy másképp tudj kapcsolódni, mint azt eddig megszoktad.
A 18 feladat új saját élmények megszerzésében segít. Fontos a tapasztalat, hogy elhidd, a tanácsok működnek, és képes vagy beépíteni életedbe az új megközelítést.

Ha úgy érzed, hogy még nem tapasztaltad meg ezt az okos, erős, vonzó állapotot, akkor se csüggedj!
Neked szól a Királynéképző 1.0 kurzusunk >

A kurzus elemei

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussel:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Kész férfiak nincsenek, kész férfiak nem is lesznek. Úton lévő, születőben lévő férfiak vannak. Várhatod, hogy szülessen meg, s akarjon pont téged, de nem ez történik. A férfi azt akarja, aki által ő erős határozott, a dolgát, küldetését, helyét, funkcióját tudó férfivá válik. Annak a nőnek lesz boldog kapcsolata, aki tud esélyt adni, egy nem kész de lelkesítő férfinak. Tehát egy közös jövőnek. A KirályNÉképző ebben segít.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Nehéz elengedni azt, amihez évekig görcsösen ragaszkodtunk, és bátorság kell ahhoz, hogy megnyíljunk az újra. Ez a kurzus stabil hátszelet tud Neked adni, hogy új vizekre férfival indulj.

Az ÉNAKADÉMIA az útonjárok közössége

10 év
tapasztalat

100%
online

Támogató közösség

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

49 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a kurzushez.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!