Régóta várod,
hogy döntsön már
végre a férfi?

Tudd meg hogyan mozdítatod előre a kapcsolatod, és nyerheted el a férfit örökre.

Szeretősegítő
Videó lejátszása
Szeretőnek lenni embert próbáló dolog, hisz oly régóta várod, hogy végre döntsön a férfi. Ha érdekel hogyan tudod előre mozdítani a kapcsolatot, és min csúszhat el a remény is, hogy valaha egy igazi pár legyetek, akkor ez a kurzus neked szól.

1 video

10 feladat

11 nap

SZERETŐSEGÍTŐ

Online kurzus nőknek

MI EZ?

Egy 11 elemből álló, online önismereti folyamat, a szeretői viszonyból tovább lépni vágyó nők számára.

MIRE JÓ?

Az anyag segít tisztábban látni a kapcsolatot, azonosítani annak alapjait, jobban érteni a férfit és rajta keresztül a kapcsolat dinamikáját. Rávilágít a saját motivációdra és olyan konkrét kapaszkodókat ad a kezedbe, melyek használatával kiegyensúlyozatabban leszel jelen, sőt változtatni is tudsz a kapcsolat jellegén.

MIBŐL ÁLL?

1 órás videó magyarázat Joós Istvántól, ami átfogó képet ad a szeretői kapcsolatok hátteréről, rávilagít, hogy mire figyelj, mit tegyél másképp a férfivel, mint ahogy azt eddig tetted, hogyan kapcsolódj jobban.
Ezt tíz egymásra épülő konkrét feladat követi, amik alkalmazni segítenek a tanácsokat, saját új élményeket adnak.”

A kurzus elemei

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussal:

Csupán azért mert szereted, nem fog választani… az akarásod sem lesz önmagában elég.
Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a viszonyok „érnek kapcsolattá”, ahol a nő helyes alapokon képes jelen lenni.
Tehát nem a „döntenie kell végre” működik. Sőt, bizonyossággal merem mondani, hogy az ultimátum nem fog működni. Hanem, az működik, hogy Te felelősséget vállalsz.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Nehéz kimozdulni ebből a helyzetből, de hálás leszel magadnak, ha belevágsz! Kurzusunk lépései biztonságot adnak, hogy tudd, jó úton haladsz.

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

29 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a Kosár oldalra, ahol hozzáférést vásárolhatsz a kurzushoz.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Joós istván

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!