Gyakori kérdés a részvétel, hogy hogyan és miben lehet – összefoglaltuk tehát alább. Öröm és megtiszteltetés az érdeklődésed!

 

Szervezés

Pécs, Szeged, Debrecen, Kacskemét, Szekszárd… fontosnak érezzük, hogy az üzenettel személyesen is eljussunk az ország minél több pontjára – öröm, ha van kedved segíteni!

 

Képviselet

A világkép terjesztésén túl legfontosabb kihívás, hogy helyi csoportok induljanak, emberek tömegeinek van egymásból sokkal többre szüksége, mint amit jelenleg “normális” adjunk…

 

Egológusság

Az együgyű világkép gyakrolati alkalmazása az Egológia, ami egy ön- és világismereti módszer, fontossága, hogy egymást támasztva az ember maga is sokkal jobban haladhat az élet útján!

 

Önkéntesség

A munka speciális és nagyon értékes formája, amikor valami ÚJ és Lelkesítő munkában fedezi az ember magát fel – örömmel adunk ennek teret!

 

Munka-társak

Lelkesedés és rátermettség – e kettőt várjuk munkatársainktól. Tapasztalatot tehát nem feltétlen, mert mi magunk is egészen más előélettel vágtunk ebbe bele. Megfigyelésünk, hogy az ember a Helyére meg akkor érkezett, ha Valóban Lelkesíti az Ügy, és Valóban Szereti, amit csinál.

 

Kedvezmények

Nagyon nagyra becsüljük azokat, akik munkát tesznek az ÉNAKADÉMIA lendülésébe, amit magától értetődő módon fejezünk kezdvezményekkel is ki, az alábbiak szerint:

  • ajánlói kedvezmény: 10% – hozz még egy embert, bármely tréningre, esetileg
  • segítői kedvezmény: 20% – 12 ajánlás után segítő vagy, hálánk Veled marad :-)
  • képviselői kedvezmény: 30% – azoknak, akik képviselnek minket, munkával is

 

Várunk szeretettel!

Mi
az ÉNAKADÉMIA