Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TT – kapcsolódás férfiaknak és nőknek

június 19, 2018 @ 18:00 - 20:00

Ingyenes
TT – kapcsolódás férfiaknak és nőknek

Várunk, ha nem jó a jelen…

Különösen, ha már tudod, hogy a továbblépés nagyban múlik azon, hogy kikkel és hogyan kapcsolódsz.

Új élet vár.

 

Jó lenne bizonyos témákról beszélni, de mégsem bárhol és mégsem bárkikkel? Akkor Neked szól ez a mi speciális klub estünk, ahol nem csak érdekes és értékes férfiakkal és nőkkel cserélhetsz tapasztalatokat, de közben ígérjük, hogy magadhoz is közelebb kerülsz. 🙂

 

Mi ez?

2 órás klub est, ahol önmagad lehetsz. Nincs minden rendben az életünkben. A támogató találkozó közös alapja a felvállalt emberség, hogy vállaljuk, hogy nem vagyunk tökéletesek. Sőt. Esendők vagyunk. Akik azonban jó szándékkal álltunk eddig is helyt, és most pedig őszinte részvétel által teszünk a továbblépésért. A TT estek hangulata testvéries, a hibáinkat elfogadva törekszünk férfi-nő szerepeinkben fejlődni, egymást legjobb tudásunk szerint segítjük ebben.

 

Így működik

A TT olyasmi, mint az AA, csak épp az életközepi kihívások erdejében továbblépni igyekvő embereknek szól. Értő figyelem és releváns reakciók tere. A kapcsolódó estet az ÉNAKADÉMIA tanácsadói vezetik, nyilvános helyeken találkozunk, kisebb csoportokban (5-12 fő), és a két órát személyes megosztásokon alapuló őszinte beszélgetéssel töltjük.

 

Ezért jó

  1. A program értéke, hogy csak olyanok vesznek rajta részt, akik számára mi hitelesek vagyunk, tehát akik osztják, vagy legalább nyitottak a világképünkre, ami hatékony szűrő, “akárki” nem jön.
  2. A beszélgetés felszínes még soha nem volt, és egyszerű “szabályok” által biztosítjuk, hogy túl mélyre se menjen, a csoportvezető folyamatosan őrködik ezen.
  3. A program azt is biztosítja, hogy a Neked komfortos módon vehetsz részt, óvatos megfigyelőtől az aktív útkeresőig – tetszőleges “üzemmód” ér, védett térben vagy!
  4. Bátorság kell csak hozzá, mert a figyelem a legjobb lámpás. Ha őszinte mersz lenni, akkor bizonyosan találsz magadban és másokban is kincseket az együtt töltött idő során…

 

Adatok

  • Vezeti: Joós István
  • Helyek száma: 12
  • Részvételi díj: 2 500 Ft
  • Jelentkezés: az oldal alján
  • Helyszín: Hattyúház, Budapest

 

Ajánlás

Megfigyelésem, hogy aki őszintén keres, az talál is. Másrészt az életben nem csak az talál, aki keres, mert találni bóklászva-botorkálva-orraesve is lehet… keresve sokkal hatékonyabb. Mert keresve gyorsabb és jóval kevésbé fájdalmas. Várunk, ha új életre vágysz! Magunkat megújítani a világon a legnehezebb feladat, ami egyedül NEM megy, fontos, kell, MUSZÁJ kapcsolódj hozzá.

Örömmel,
Joós István

 

RSVP

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
június 19, 2018
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

HATTYÚHÁZ – 3. emelet: TRINITUM
Hattyú u. 14.
Budapest, 1015 Magyarország
+ Google Térkép