Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tangológia workshop – Kapcsolódj!

január 19 @ 10:00 - 13:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

One event on február 23, 2020 at 10:00

10000Ft - 12000Ft
Tangológia workshop - Kapcsolódj!

A változások, amiket az ember el szeretne érni magán, egy folyamat részei. Azt, hogy a fizikai környezetünkhöz milyen módon kapcsolódunk, a belső állapotunk határozza meg. A tangóban történő kapcsolódás két ember között, a környezethez és egyúttal az emberekhez való kapcsolódásaink módját is mintázza.

A tangó közben megtudhatjuk, miért nem vagyunk képesek kapcsolódni, vagy miért úgy kapcsolódunk, ahogy.

A táncon keresztül a belső értékeinket tudhatjuk meg és az érzéseink tudatosítása segít a változtatásban, hiszen csak akkor tudunk változtatni, ha tudjuk mi az, amin változtatni akarunk.

 

Ezen az alkalmon, miközben táncolsz, lehetőséged lesz a változtatás hatását is megtapasztalni.

A program alatt az Argentín tangó lehetőséget fog adni számodra, hogy kipróbálhasd hogyan is kapcsolódsz magaddal,  másokkal és a környezeteddel.

A mozdulatok gyakorlása értelmet ad számtalan, sokat hallott kifejezésnek, mint pl. a jelenben lenni, kapcsolódni, szeretni magam, irányítani, követni.

A korszakos ábra és a hozzá tartozó Tangó mozgásforma tiszta képet rajzol majd rólad és arról, hogy Te most hogyan kapcsolódsz.

 

A Tangólógiát Petróczki Szabina vezeti, aki 9 éve tangózik.  Az elmúlt évek során a Tangó elmélyült gyakorlása közben számtalan kapcsolati felismerést tett, amelyeket kipróbált saját életében. Közel öt éve fejlődik ez a terápiás módszer, amely a párkapcsolatok, de az élet bármely területén lévő kapcsolatokban segít eligazodni.  A Az Egológia elméleti és a Tangológia gyakorlati alkalmazása nagy hatékonyságot mutatott azoknál, akik tudni akarták miért akadt meg az életük, illetve hogy mit és hogyan tehetnek, hogy a dolgok megváltozzanak körülöttük.

 

 

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
január 19
Időpont:
10:00 - 13:00
Összeg:
10000Ft - 12000Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Katiha Tangó Stúdió
Rákóczi út 20. kapucsengő:7 1.em 5.
Budapest, 1075
+ Google Térkép