Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÖnTangó – önismereti tréning férfiaknak és nőknek

június 10, 2017 @ 10:00 - 16:00

A tréning fókuszában a férfi-női kapcsolat áll. A tréning része a self_Tango c. élőzenés táncszínházi előadás, melyet közösen megnézünk, majd különböző önismereti technikákkal dolgozunk tovább a csoporttagok párkapcsolatra vonatkozó kérdésein. A darabban felfedezhetőek a férfi-női fejlődési korszakok jellemzői. A tréning során a résztvevőkkel együtt járjuk be a párkapcsolati szakaszokat, lehetőséget adva a felismeréseknek és a változásnak.

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezés: info@pszichovilag.com

A darab vezérmotívumai:

Tangó: Közös séta, amelyben a táncosok pillanatról pillanatra döntenek a követendő lépésekről. A tangó markáns férfidominanciát mutat, ami kezdő pároknál valóság, az összehangolódott párok esetében azonban csak látszat: a harmonikus táncban a férfi érzékeli a nő igényeit, és élménnyé teszi számára a táncot azzal, hogy előkészíti a lépéseit.

Ön-tangó: A fel nem kért nő tánca az ön-tangó, ahol a magányosság mélyen áthatja a szereplő minden rezdülését. Egy szingli életforma, kényszerből kreált hímnős lét, harmonikusnak tűnő skizofrénia, fura utópia. Elsőre…
Azonban magában rejti a lehetőségét egy olyan önmagunkkal folytatott táncnak, ahol kiismerhetjük a lelkünk másik nemű lélekrészét, s egyensúlyba hozhatjuk ezt a két részt önmagunkon belül. Valós társsal igazán az kapcsolódhat, aki képes önmagát táncba vinni…

Test-húrok: Valós férfi női kapcsolódások, különböző pontokon. Fogadalmak, kötések, elköteleződések, egymásra utaltság, rugalmasság és merevség, biztonság és szabadság: ahol a férfi és a női erő kiegészíti egymást.

Szabadság és együttműködés: zene, tánc, figyelem, találkozások.

A tréninget vezetik: Sándor Annamária és Nagy Csilla

A tréning díja: 12000 Ft

A táncprodukció a Cipolla Collectiva, a Nemzeti Táncszínház és a Természetes Vészek Kollektíva koprodukciója.
Alkotó előadók: Nagy Csilla & Tóth Mátyás
Koreográfus asszisztens:Veres Flóra
Alkotótársak: Sándor Annamária, Debreczeni Márton, Fazekas Endre, Szűcs Edit, Veres Flóra
Támogatók: NKA, Nemzeti Táncszínház, Artus Stúdió
http://cipollacollectiva.hu/PROJECTS/self_Tango

Részletek

Dátum:
június 10, 2017
Időpont:
10:00 - 16:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Artus Studio
Sztregova utca 7.
Budapest,1116
+ Google Térkép