Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jövőképjáték

október 10, 2019 @ 18:00 - 20:00

Ezen a workshopon két olyan szakember fog téged végig vezetni akik maguk is bejárták a pályaválasztás útvesztőjét: Elvégeztek egyfajta képzést, majd dolgoztak számos különböző területen. Újrapozicionálták magukat, és most …

Pontosan ismerik annak a folyamatnak a kihívásait, amelynek során felfedezed magadban azt, amire igazán vágysz, és megtapasztalták, milyen konfliktusokkal járhat, ha végre valóban a saját utadon akarsz járni.

Így lett Ágnes jogászból kineziológus, coach és tréner, Béla újságíróból kommunikációs tanácsadó és facilitátor.

Mindketten pontosan tudják, mennyire fontos, hogy a megfelelő helyen legyünk a pályákon. Mindketten megélték a kiégés állapotát, ami akkor jelentkezett, amikor nem voltak a helyükön.

Ezen a workshopon abban segítünk neked, hogy megspórolhasd a felesleges kerülőket.

 

ilyen élményt ad

Boldogabb szeretnél lenni a munkádban? Munkahelyet vagy netán foglalkozást váltanál? Pályakezdő vagy? Vállalkozást építesz? Sikeresebb karrierre vágysz? Ezt a programot neked találtuk ki!

A Jövőképjáték foglalkozáson saját kezdbe veheted karriered és személyes fejlődésedalakítását. Dolgozz alkalmazottként vagy vállalkozóként, egyéni értékeid, képességeid és tehetséged  jobb megismerésével és céljaid tisztázásával boldogabb irányba terelheted saját jövődet.

A Jövőképjáték a személyiségjegyeken és önismereten alapuló, az egyéni jövőkép kialakítását,a karriercélok jobb meghatározását, valamint vállalkozók számára a jövőbeni üzleti elhatározások és célok fejlesztését és konretizálását lehetővé tevő foglalkozásokból álló program.

A sok gyakorlat segítségével rálátást nyersz saját helyzetedre és ezáltal tisztább képet alkothatsz jövőbeli céljaidról. Segítünk, hogy a felismeréseket át tudd ültetni a gyakorlatba. A csoportfoglalkozáson maximum 8 fő vesz részt.

Tapasztalt szakemberek foglalkoznak veled személyesen olyan inspiráló helyszínen, amely lehetővé teszi az elmélyült munkát. Hiszünk abban, hogy mindenben a legmagasabb színvonalra kell törekedni, ezt a helyszín-választásunk is tükrözi.

 

módszerek

A Jövőképjáték a személyiségjegyeken és önismereten alapuló, az egyéni jövőkép kialakítását, a karriercélok világosabb meghatározását segítő önfejlesztő foglalkozás. Csoportos foglalkozásainkon kombináljuk a coaching és a LEGO® SERIOUS PLAY® módszerét, ezzel segítve elő, hogy még jobban megismerd önmagad és az előtted álló kihívásokat, és az akadályok leküzdésével a saját kezedbe vedd jövőd formálását.

 

szolgáltatás

  • 3 órás önismereti foglalkozás LEGO® SERIOUS PLAY® módszerrel

 

programszervezők:

Kaszás Ágnes, NLP coach

Kételkedsz, hogy lehetséges-e pályát váltani? Félsz, hogy jó döntés lenne-e a szívedre hallgatni? Én megtettem. Váltottam. Otthagytam egy érdekes, intellektuálisan sok kihívást jelentő pályát, amiben sikeres voltam: így lettem jogászból kineziológus, NLP coach és tréner. Miért tettem? Az örömért.

Hajlamosak vagyunk alábecsülni az öröm jelentőségét, és azt hisszük, csak az a nagy teljesítmény, amiért küzdenünk kell. Pedig ez pont fordítva van: annak van igazán értéke, ami számomra könnyed természetességgel működik. Azzal van dolgom, azzal a tehetségemmel alkothatok valami kiemelkedőt.

Személyesen is megtapasztaltam, hogy az életünket gyökeresen át tudjuk alakítani, jobbá tudjuk tenni, ha pozíciók és munkakörök helyett az örömet és elégedettséget kiváltó tevékenységre helyezzük a hangsúlyt.

Hiszem, hogy valamihez mindannyian különleges tehetséget kaptunk. Mindannyiunkban van valami, amiben kiemelkedően jók vagyunk.

Mi az, ami Téged hajt? Mi az, ami lelkesít? Mi az, ami örömmel tölt fel?

Ezen a workshopon abban segítek Neked, hogy Te is megtaláld, mi ad számodra feltöltést, és hogyan élheted ezt a mindennapjaidban.

 

Dajka Béla, kommunikációs tanácsadó, LEGO SERIOUS PLAY facilitátor

„Megfogalmazódott benned a kérdés: most hogyan tovább a munkában és a karrieremben? Én is voltam ebben a helyzetben, így empátiával közelítek azokhoz, akiket hasonló gondolatok foglalkoztatnak. A hogyan továbbra sokféleképpen lehet keresni a választ. Lehet például másoktól tanácsot kérni, de ezek a beszélgetések sokszor nem a saját szempontjaid, hanem a megkérdezett tanácsadó értékrendje és tapasztalata vezérli. A mi foglalkozásainkon saját szempontjaid kerülnek előtérbe és azt szeretnénk elérni, hogy bízz saját képességeidben. Ezeknek a képességeknek a jobb megismeréséhez, valamint a csoport dinamikájának kiaknázásával az egymástól való tanulás elősegítéséhez szeretnék személyesen hozzájárulni.”

 

kiemelt területek

  • pályaválasztás
  • kiégés, karrierváltás
Jelentkezni az élmény megvásárlásával tudsz ezen a linken.

Részletek

Dátum:
október 10, 2019
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória: