Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Haka Férfierő Ébresztő 1 napos elvonulás a Pilisben

június 29 @ 09:00 - 19:00

20000Ft

Különleges alkalomra hívunk téged. Olyan térbe, ahol szabadon megélheted az erődet, és megtapasztalhatod, hogyan kapcsolódj a saját belső erődhöz és maszkulin energiádhoz.
Teheted ezt egy biztonságos, támogató környezetben, ahol egyaránt helye van az erő megmutatásának és a sebezhetőség felvállalásának.

Elvonulunk egy napra a természetbe, a csendbe, az erdőbe, a fák és sziklák közé. A természet különbözőségei és szélsőségei egységre és egyensúlyra tanítanak.
Férfiakkal együtt haladsz majd az önmeghaladás és az önmegismerés útján, átélve a bajtársiasság, a szövetség és a megtartás erejét.

Gyakorolhatod a maori Hakát is, amely egy fizikai, szellemi és energetikai gyakorlat is egyben, az egyik leghatékonyabb módja a benned lévő potenciál felébresztésére.
Különböző csoportos és páros gyakorlatokon keresztül fokozatosan lépsz majd át a komfortzónádon, és szembenézve félelmeiddel belépsz az Erő állapotába.

Amint nem visszafojtod, hanem megengeded az erődet, felszabadultabb leszel, megengedőbb az érzelmeiddel, a férfiasságoddal. Ezáltal jobban jelen leszel az életedben, könnyebben szembenézel bármilyen akadállyal az életed bármely területén.

 

HELYSZÍN: Pilisszentkereszt / További információkat regisztráció után küldjük.
IDŐPONT: 2019.06.29. 9:00-19:00.

 

A csoport maximum létszáma: 14 fő

Elvonulás díja: 20.000 Ft / fő
Az ár tartalmaz egy tál meleg bográcsos ételt is, amit a nap végén fogunk elfogyasztani.

 

A foglalkozást vezetik:
Lévai Brúnó, Önismereti mentor
Zám Zoltán, Theta Healing konzulens, meditációs tréner és masszőr

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
június 29
Időpont:
09:00 - 19:00
Összeg:
20000Ft
Esemény kategóriák:
,