Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EGOYOGA, avagy a Megújulás Útja – Joós István előadása, Szeged

május 8 @ 18:00 - 20:00

2990Ft

Az emberi élet senkinek nem folyamatosan szép és jó, hanem olykor döccen is velünk – magánélet, karrier, sőt gyakran az egészség is borul a 20as, 30as, 40es éveinkben. 

Fontos, hogy ez rendben van.

Joós István tíz év tanácsadói tapasztalata és néhány ezer életút megismerése alapján állítja, hogy a billenés normális, mindannyiunkat utololér, semmit nem rontottál el – sőt a kihívás mindig egy új és jobb élet lehetőségét hozza.

 

Mosolygós álarcokat hordunk, miközben emberek tömegei magányosak, karrierek és családok milliói vannak válságban. Fontos lenne, hogy minél többen higgyék minél hamarabb el, hogy ez nem kell, hogy így legyen…

 

Az érintett témák közül

  • a válság lehetőség
  • továbblépés helyes módja
  • mind hibázunk olykor, megvan az oka
  • a férfi-nő kapcsolódás leghatékonyabb módja
  • a szeretői viszonyok oka és megoldása
  • munka-magánélet harmónia
  • a sikeres Harc titka

Magyarázat és konkrét tanácsok várnak, amiknek segítségével a múlt jobban érthető, és a következő lépés világosabb lesz.

Nem vagy egyedül, és nem kell egyedül megoldd – bármi is a helyzet!!

 

Program

18.00-19.00 – “A Megújulás Útja”, Joós István előadása
19.00-20.00 – Beszélgetés a férfi-nő szerepekről, Dr. Hörömpő Andreával

 

Gyere el ha megújulásra vágysz, vagy folyton ugyanazokkal a problémákkal találkozol, vagy kérdéseid vannak a témában… konkrét ötleteket kapsz arra, hogyan tudsz jobban segíteni a szeretteidnek vagy változtatni az életeden!

 

Joós István

Az emberiség ősi meséivel és mítoszaival összhangban álló, Carl Gustav Jung munkájára is építő megközelítése lényege, hogy NEM Te vagy béna, hanem a mintánk hiányos, mely helyzetben továbblépés a megoldás.

Az emberi út magyarázójává saját bukásai: csőd és magány és depresszió útján lett. Kapcsolati tanácsadóként tíz éve működik, ezrek tisztelték a bizalmukkal meg, a férfi-nő és karrier témák szakértője. Előadói pályafutását egy TEDx rendezvényen, 2010-ben kezdte, közel száz fellépése volt és két könyvet írt életközepi válság és férfi-nő viszonyok témában. Házas.

Alább legutóbbi TV2 interjúja:

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
május 8
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
2990Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Párizsi krt. 8-12.
Szeged,6721
+ Google Térkép