Munka? Magánélet? Nem vagy egyedül, nem kell egyedül megoldd!

Az ÉNAKADÉMIA Közösségben tapasztalatok alapján segítjük egymást. Akár álnéven is jöhetsz!

500+ videó

10 tematikus csoport

22 mentor

Videó lejátszása

Megfigyelésünk, hogy a válság sosem csak szenvedést jelent, hanem mindig magával hozza változás – egy új és jobb élet (!) – lehetőségét is. Az ÉNAKADÉMIA Közösség a lehetőséget megtalálni és sikerrel továbblépni segít. Várunk! Akár álnéven is…

MI EZ?

Egy zárt közösségi oldal, ahol védett térben mondhatod el, ami nyomaszt, és (ez fontos!) tapasztalat alapú, tehát már bevált segítséget kapsz.

MIRE JÓ?

Kihívásokat segítünk megoldani. Ha az ember nem boldog, az változás időszerűségét jelzi. Minél hamarabb tudsz a helyzeteddel őszintén szembenézni, annál gyorsabban fog sikerülni.

MIT AD?

A zárt közösségi oldal mellett 500+ magyarázó videót is elérsz, és (a válságra tekintettel) most ingyenes videó-konzultációk is várnak.

8 nagy témánk

Tömegek élménye napjainkban az elégedetlenség. Amikor 30-40-50 évesen madártávlatból úgy tűnik, hogy: „minden stimmel az életemben”… csak épp nem vagyok boldog. Fájóan sokan válaszolják magunknak erre azt, hogy ilyen az élet, és ez így elég is volna. De mi azt látjuk, hogy nem! Nem szabad itt megállni! Nam szabad megalkudni! Igenis fontos, hogy az ember boldog is legyen.

Joós István

énakadémia Alapító

0 +
tag

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Nem vagy egyedül, és nem kell egyedül megoldd, bármi is a helyzet. Együtt könnyebb, várunk!

A vírushelyzetre tekintettel az első hónap most ingyenes!

A válság miatt, most még fontosabb, hogy az új helyzettel ne egyedül nézz szembe. Regisztrálj most, és fordítsd a javadra mások tapasztalatait!

Az első hónap után a tagság havidíja:

4 000 Ft / hó

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol az adataidat megadva indíthatod el az előfizetést. Az első 30 nap ingyenes, tehát az első terhelés 30 nap múlva történik majd csak. A tagságot bármikor lemondhatod, ha mégsem kéred.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!