ELŐADÁS – május 31.

Joós István előadása

2023. május 31.
18:30

MagNet Ház
Budapest

A párkapcsolat korszakai

Csináld jobban!

Sokan küszködnek kapcsolati kihívásokkal napjainkban – mert van, de nem olyan, vagy mert nincsen – és sokan nem értik, hogy nem velük van a baj, hanem a kapcsolatuk pontosan azért van válságban-változásban, mert szintlépés időszerű. A megoldás nem “magunkat megszerelni”, hanem “helyesebben érteni”, ami történik.

BŐ ÓRÁS előadás

kérdezz felelek

spontán kapcsolódás

A PÁRKAPCSoLAT KORSZAKAI

ELŐADÁS

MI EZ?

Az ábra a párkapcsolat evolúcióját foglalja össze, több mint tíz év tanácsadói munkája, és sok száz élettörténet egyezései alapján

MIRE JÓ?

Ahol az ember jár aszerint tud kapcsolódni – az előadás (1) a helyes elvárások és (2) a helyes munka tisztázásában segít.

MIT AD?

Az esemény végére tisztábban fogod látni, hogy hol rontod el, hogy mit próbálsz hibásan, hogy mit kellene helyette inkább tegyél.

A párkapcsolat korszakai:

Garantáljuk, hogy az előadás által

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Több mint tíz éve beszélek a férfi és a nő útjáról, hogy sok száz ember élettörténetét megsimerve azt látom, hogy az igazi önmagunk kibontakozása 3 nagy korszakra osztható.

Ideje, hogy a férfi-nő kapcsolat korszakait is felfedezzük, és végigvegyük, hogy mikor mi működik, és ami fontosabb: mi nem.

Várlak, ha társam lennél ebben!

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták:

Ahol találkozhattál már velünk:

Kíváncsi vagy, hogy milyen korszakokon megyünk át és ezek miként változtatják meg a párkapcsolati dinamikáinkat? Szeretnéd tudni, hogy miért akadnak a kapcsolódásaid? Jó lenne jobban érteni az ellenkező nem működését?

Ha ilyen és hasonló párkapcsolati kérdések foglalkoztatnak, szeretettel várunk Joós István előadására, ahol mindezekről szó lesz. Hozd el a saját kérdésedet is, mert az előadást követően konkrét választ is kaphatsz.

Mit tartalmaz az ár?

Belépő ára:

egyéni: 4200 Ft
páros: 7200 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Ha még bizonytalan vagy, hogy szól-e Neked az előadás, akkor István bejelentő videóját nézd meg!

Várunk szeretettel!

Ha válságban van a kapcsolatod az , mert annak a jele, hogy (1) szintlépés időszerű, és (2) készen állsz rá.

Az ÉNAKADÉMIA haladni segít.

10+ év
tapasztalat

Támogató
közösség

online
kurzusok

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!