Döntéssegítő férfiaknak


Döntéssegítő férfiaknak

Online kurzus férfiaknak, ami a feleség vagy szerető  dilemmát segít eldönteni. 

1 videó

6 feladat

10 nap

Döntéssegítő férfiaknak
Videó lejátszása
Az ÉNAKADÉMIA egy online önismereti platform. Tapasztalat alapú képzéseink továbblépni segítenek, mert az élet kihívásai valójában mindig lehetőségek. Van megoldás, a kulcsok is Nálad, mi a zárat mutatjuk meg!

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő képzések

Támogató közösség

DÖNTÉSSEGÍTŐ FÉRFIAKNAK

Online képzés férfiaknak

Több nő van az életedben és ez a helyzet már nem tartható tovább. Bár érzed az irányt, de mégis félsz lépni. 10 napos kurzusunk bizonyosságot ad a döntéshez.

MI EZ?

10 napos 7 elemből álló online önismereti program férfiaknak, akik dönteni szeretnének a feleségük és szeretőjük között.

MIRE JÓ?

Segít tisztán látni a helyzetet. Érteni fogod, hogy miről is kellene döntened. Valamint hogyan tudod azt a döntést meghozni, ami a minden érintett számára a lehető legjobb.

MIBŐL ÁLL?

Egy 60 perces videó magyarázat, ami átfogó képet ad a szeretői kapcsolat hátteréről és megoldásáról.
A hat egymásra épülő feladat segít alkalmazni az elméletet. Konkrét tanácsok valódi megoldáshoz.

A képzés ELEMEI:

 • 1. Szeretői kapcsolat [videó]
  átfogó kép a kapcsolat hátteréről és megoldásáról
 • 2. Megoldás lépései [6 feladat]
  konkrét tanácsok valódi megoldásokhoz

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussal:

 • Érteni fogod, hogyan jutottál ide, és miről is kell döntened
 • Fel tudod mérni, hogy a döntésed kit hogyan érint
 • Tudni fogod, hogy a döntésben az eszedre vagy a szívedre hallgass

Nem vagy büszke magadra. A helyzet, amibe keverted magad tarthatatlan és már fáj. Szükséged van a család melegére és a gyerekekre. Nem akarsz felrúgni mindent. Ugyanakkor vágysz a lelki intimitásra és az önfeledt együttlétekre is, amiket csak a szeretődtől kapsz meg. Mindkettő kell, de érzed, hogy ez nem mehet így tovább, dönteni kéne végre. Van megoldás, csak véget kell vetned az önámításnak. 

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Amikor elérkeztem Életem mélypontjához – ott úgy éreztem, hogy megszűnt a világ…És akkor “megjelent István és az ő mondásai”! Számomra olyan volt, mint amikor egy fuldokló éppen az elsüllyedés előtti utolsó pillanatban kap egy szalmaszálat! Köszönöm, hogy megérthettem, hogy nem én rontottam el, hogy nem bennem volt a hiba! 

KirályNÉképző

Attila 
Gyöngyös

Rendező hatás fuvallatát éreztem meg, ami képes magamat még jobban helyére rendezni. Úgy értem, mintha azon lenne a hangsúly, hogy egy ilyen közösségben milyen mértékben, mélységben, minőségben tudok adni-figyelni-fogadni és ennek az össz-egyen-súly-hatása az, ami dolgozni fog, vagyis bont-farag-épít-csiszol-alakít.

KirályNÉképző

Szabolcs
Siófok

Köszöntet mondok Istvánnak és csapatának. Mióta olvastam az Út-mutatót és eljárok a szegedi Férfi klubba, azóta számos dologra, amik az életemben történnek, másképp tudok ránézni. Ez hatalmas segítség, hogy most már tudom, hogy merről merre tartok. Ez jó. Köszönöm!

KirályNÉképző

Zoltán
Budapest

Ahol találkozhattál már velünk:

KirályNÉképző
KirályNÉképző
KirályNÉképző
KirályNÉképző
KirályNÉképző
A folyamat által változni fogsz. Te. Tehát az életed is, tehát minden, ami jelenleg probléma. Bátorság, semmi más nem kell hozzá.

Mit tartalmaz az ár?

 • egy garantáltan működő online kurzus, amit Joós István és csapata több mint 10 év tapasztalata alapján állítottunk össze
 • 1 egy órás videót, ami részletes magyarázattal szolgál minden kérdésre
 • 6 feladatot, amivel az elméletet át lehet ültetni a gyakorlatba

Az online kurzus díja:

29 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Joós istván

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Helyes megközelítés:

1. értsd meg, hogy miben vagy épp,
2. eszerint próbálj változtatni,
3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!