Alább az ÉNAKADÉMIA rendszerében használt fizetési módok részletes bemutatása – de keress is minket bátran, ha kérdésed maradt!

 

1. Bankkártya (vagy PayPal)

A TinyPass (új neve: Piano) előfizetési rendszer amerikai, az egyik legnagyobb az iparágban, olyanok óriások is használják mint a Time Inc., a CNBC, a NewsCorp és az Esquire

main-illustration

 

Bankkártyás indulás esetén a felugró biztonsági ablakban elindított előfizetést követően a rendszer automatikusan rögzíti az e-mail címedet, és az előfizetés doboz helyén instrukciók jelennek meg vagy a megfelelő oldalra továbbít, ahol az instrukciók látszanak.

 

A díjcsomagok választása ehhez hasonlóan fog kinézni:

image

 

A fizetési mód választása pedig így:

image

 

Ami után e-mail cím megadása szükséges, hogy el tudjunk majd érni:

image

 

Majd a bankkártya adatai következnek

image

 

És kész is. Tudjuk, hogy az emberek nagy része még bizalmatlan az internettel szemben, de nagyon egyszerű, és azonnali hozzáférést jelent, mert semmit nem kell kézzel beállítsunk Neked.

 

Előfizetés leállítása: a termékeink egy része – mint például István blogja – folyamatos havi előfizetéssel működik, mely esetben az adott napon a rendszer automatikusan terheli a következő havi díjat a számládra. Az előfizetés bármikor egyszerűen leállítható, ITT. [Módja, hogy a saját jelszavaddal belépsz, és az előfizetést visszavonod.]

 

2. Utalás

Utalás esetén az előfizetési rendszerben mi állítjuk be Neked a hozzáférést, “kézzel”, ami után e-mailben küldjük az induláshoz szükséges infromációkat, tipikusan 24 munkaórán belül.

Az ÉNAKADÉMIA-t üzemeltető Együgyű Kft. adatai:

  • Bankszámlaszám: 10401093-50526768-81651008
  • Cégjegyzékszám: 01-09-198128
  • Adószám: 25072411-2-41

FIGYELEM, utalás esetén FONTOS, hogy közelményként egy e-mail címet megadj.

 

3. Személyes befizetés

Személyes befizetés eseményeinken lehetséges, a folyamat az utalás esetéhez hasonló, 24 órán belül, e-mailben küldjük az induláshoz szükéges információkat.

 

 

Help-Desk

  • esetleges kérdéseidet Joós Dórát várja: +36302407233
  • vissza is hívunk, ha üzenetet küldesz…
  • vagy írj, alább:

 

[contact-form to=’akademia@serpak.net’ subject=’EA előfizetés kérdés jött’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Üzenet’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]