Kedves Te!

Szeretettel üdvözlünk a vezetőképzés után, megtisztelő, hogy közelebb és beljebb léptél ez által – alább a továbblépési lehetőségeket soroljuk fel, bízva abban, hogy hamarosan újra látunk!

 

1. támassz!

A korszakos rendszerre vonatkozó ismeretek és élmények ugródeszka “csak”, ahonnan továbblépés módja a gyakorlatban, konkrét emberekkel alkalmazni ezt.

Támassz másokat! Egyszerűen csak. Azzal, aki vagy.
Kezdeni barátokkal és ismerősökkel kézenfekvő, segítsd aki megnyílik Neked!

 

2. ossz meg!

Meghatározó, az egész módszer alapját képező felismerésünk, hogy az őszinte, felvállalt emberi esendőseg felszabadít, inspirál, másokat továbbendíteni képes. Közösségi oldalunk a Kapcsolódj.Net, aminek pontosan ez a célja, hogy Te magad mutathasd, hogy megosztott saját tapasztalatokkal segítsük egymást.

Kapcsolódj!

Várjuk bejegyzéseidet és hozzászólásaidat! Mert az ember hiteles – és így mások számára vonzó – felvállalt emberségével arányban lesz, őszinteségével arányban automatikusan az. A Kapcsolódj! oldalon közzétett megosztásaid a későbbiekben a tanácsadói profilodról is elérhetők majd, és VEZETŐKÉPZŐ csoport is vár.

 

3. támaszkodj!

Fontos a folyamatos kapcsolódás, világképünk és az egész rendszer alapja, hogy “Nem megy egyedül, sőt nem is fog!” – mely okból bizalmast választani fontos: támaszkodj!

Módja ennek:

 1. lépj kapcsolatba azzal, akit mentornak szeretnél
 2. ő visszajelez: fogad, ha tud, vagy nem
 3. rendszeresen találkoztok

A bizalmasod a tanácsadók közül válaszd – kapcsolódási módként egyéni konzultáció vagy csoportos kapcsolódás egyaránt alkalmas.

 

4. mesélj!

Az egológia gyakorlati alkalmazása tapasztalatokat eredményez, amiről beszámolót várunk szeretettel – mert ott szeretnénk lenni, ha támogatásra van szükséged:

› Konzultációs Beszámoló beküldése ITT

 

5. képviselőség

Képviselőnek azt hívjuk meg, aki:

 1. minimum három konzultációs beszámolót már beküldött
 2. bizalmasával rendszeres kapcsolatban áll, aki ajánlja őt
 3. a Kapcsolódj! oldalon már válaszolt és megosztott is 

 

6. közösségi élet

Zárt csoportunk célja kérdezni, megosztani, tudni egymásról – ahova a Képviselői meghívással egyidőben csatlakozhatsz majd.

ITT találod, de addig nem látsz még bele

A Képviselőket Ego Klub is várja, amit havonta tartunk, és a korszakos rendszer mindennapos alkalmazásával kapcsolatos kihívásokon felül közösségi életről szól.

bővebb információk a facebook csoportban látszanak majd

 

7. megjelenés

Az oldalon való megjelenés (profil) feltételei:

 1. Képviselő státusz 
 2. alkalmas szöveg 
 3. alkalmas kép

részletes instrukciók a profil kitöltéséhez ITT

 

8. csoporvezetés

A csoportmunka ismerősökkel kezdődik és/vagy a világkép és modell iránt érdeklődő embereknek szervezhetsz vitaestet. Nem vagy egyedül, a tapasztaltabb tanácsadók szívesen adnak ebben (is) segítséget.

 

9. vizsga

A vizsgára bocsátás feltételei, hogy a jelölt:

 1. legalább 12 beszámolót beküldött
 2. legalább három alkalommal tartott már csoportot (akár ismerősőknek)
 3. személyes mentora ajánlja őt

 

10. avatás

A képviselőség, tehát a “jelölt” szakasz vége az avatás, ami után Tanácsadóvá lépsz elő. A tanácsadók aktívan támasztják embertársaikat, és közben maguk is támaszkodnak. Az avatás feltétele a sikeres vizsga. 

 

Megtisztelő a részvételed, és nem, semmi nem kötelező. Sőt. Félbehagyni, elköszönni és visszatérni is bármikor ér, ahogy időszerű, ahogy Helyesnek érzed…

Szeretettel várunk. 🙂

 

Örömmel,

Joós István
és a “vének”