Kedves Te!

Szeretettel üdvözlünk a bevezető képzés után, megtisztelő, hogy közelebb és beljebb léptél ez által – alább a továbblépési lehetőségeket soroljuk fel, bízva abban, hogy tovább is jössz velünk!

 

1. támassz!

A korszakos rendszerre vonatkozó ismeretek és élmények ugródeszka “csak”, ahonnan továbblépés módja a gyakorlatban, konkrét emberekkel alkalmazni ezt.

Támassz másokat! Egyszerűen csak. Azzal, aki vagy.
Kezdeni barátokkal és ismerősökkel kézenfekvő, segítsd aki megnyílik Neked!

 

2. ossz meg!

Meghatározó, az egész módszer alapját képező felismerésünk, hogy az őszinte, felvállalt emberi esendőseg felszabadít, inspirál, másokat továbbendíteni képes. Korábban EL.mondom néven működő közösségi oldalunk a Kapcsolódj.Net, aminek pontosan ez a célja, hogy Te magad mutathasd, hogy megosztott saját tapasztalatokkal segítsük egymást.

Kapcsolódj!

Várjuk bejegyzéseidet és hozzászólásaidat! Mert az ember hiteles – és így mások számára vonzó – felvállalt emberségével arányban lesz, őszinteségével arányban automatikusan az. A Kapcsolódj! oldalon közzétett megosztásaid a későbbiekben a képviselői profilodról is elérhetők majd.

 

3. támaszkodj!

Fontos a folyamatos kapcsolódás, világképünk és az egész rendszer alapja, hogy “Nem megy egyedül, sőt nem is fog!” – mely okból bizalmast választani érdemes: támaszkodj is!

Módja ennek:

 1. kapcsolatba lépsz azzal, akitől tanácsnak örülnél
 2. ő visszajelez: fogad, ha tud, vagy nem
 3. rendszeresen találkoztok

A bizalmasod Egológus vagy Képviselő is lehet, a lényeg, hogy magad előtt érezd. Egyéni konzultáció vagy csoportos kapcsolódás egyaránt alkalmas.

 

4. mesélj!

Az egológia gyakorlati alkalmazása tapasztalatokat eredményez, amiről beszámolót várunk szeretettel, mégpedig nem elsősorban mert látni akarjuk, amit csinálsz – hanem mert ott szeretnénk lenni, ha támogatásra van szükséged:

› Konzultációs Beszámoló beküldése ITT

 

5. meghívunk Képviselőnek

Képviselőnek azt hívjuk meg, aki:

 1. minimum három konzultációs beszámolót már beküldött
 2. bizalmasával rendszeres kapcsolatban áll, aki ajánlja őt
 3. a Kapcsolódj! oldalon már válaszolt és megosztott is 

 

6. közösségi élet

Facebook csoportunk célja kérdezni, megosztani, tudni egymásról – ahova a Képviselői meghívással egyidőben csatlakozhatsz majd.

ITT találod, de addig nem látsz még bele

A Képviselőket Ego Klub is várja, amit havonta tartunk, és az egológia mindennapos alkalmazásával kapcsolatos kihívásokon felül közösségi életről szól.

bővebb információk a facebook csoportban látszanak majd

 

7. megjelenés

Az oldalon való megjelenés (profil) feltételei:

 1. Képviselő státusz 
 2. alkalmas szöveg 
 3. alkalmas kép

részletes instrukciók a profil kitöltéséhez ITT

 

8. csoporvezetés

A csoportmunka ismerősökkel kezdődik és/vagy a világkép és modell iránt érdeklődő embereknek szervezhetsz vitaestet. Nem vagy egyedül, az egológusok szívesen adnak ebben segítséget.

[HÁTTÉR: fontos törekvésünk helyi támogató közösségek alakulását segíteni, mert nagyon nagy szükségünk van egymásra. Sőt. Egy ponton túl az ember maga nem léphet másként tovább, csak ha – amint – másokért felelősséget vállal, magát megosztja, rendelkezésre áll.]

 

9. vizsga

Az Egológus státusz feltétele a sikeres vizsga.
A vizsgára bocsátás feltételei, hogy a jelölt:

 1. legalább 12 beszámolót beküldött
 2. legaláb négy alkalommal tartott már csoportot
 3. legmélyebb pontot megjárta, tehát legalább Lovag vagy Hölgy

[HÁTTÉR: Törekvésünk, hogy az ÉNAKADÉMIA világképének alkalmazása minél hitelesebben jusson minél többekhez el, amihez azonban saját élmény alapján álló képviselők fontosak, mely okból Egológusnak az abszolút mélypontot már ismerő, mert az megélt embereket várunk.]

 

10. avatás

A képviselőség, tehát a “jelölt” szakasz vége az Egológus avatás, ami után Egológussá lépsz elő. Az egológusok aktívan támasztják embertársaikat, és közben maguk is támaszkodnak.

Feltételek:

 1. Rád támaszkodó emberek ajánlása
 2. az egológusod ajánlása
 3. sikeres vizsga

Szeretettel várunk. 🙂

 

Megtisztelő a részvételed, és nem, semmi nem kötelező. Sőt. Félbehagyni, elköszönni és visszatérni is bármikor ér, ahogy időszerű, ahogy Helyesnek érzed…

Örömmel,

Joós István
és a vének