TE HOL VAGY ŐSZINTE?

Köztünk önmagad lehetsz!

Az Énakadémia az önfelvállók közössége

Ha már belefáradtál a pózolásba, akkor köztünk őszinte lehetsz anélkül, hogy aggódnod kellene, mások mit szólnak hozzá. Meggyőződésünk szerint a sikeres és harmonikus élet alapvető feltétele, hogy legyen hol beszélni a kihívásokról – tapasztalatokkal segítünk egymásnak.

„A legtöbb embernek nem lájkokra vagy terápiára, hanem közösségre van szüksége.”

- Joós István /Énakadémia alapító/

Miben más ez a közösségi oldal?

Tapasztalat alapú

Az én-akadémia lényege dolgokat kimondani, és egymást tapasztalatokkal segíteni. Nem vagy egyedül, bármi is a kihívás, köztünk (szinte) biztosan van olyan, aki átment hasonlón. Gyere, ha kérdésed van, és akkor is gyere, ha másoknak volna mit adj!

Ajánlott álnév

Igazat mondani név nélkül általában könnyebb. Mely okból nálunk az álnév nem ciki, hanem éppen ellenkezőleg: arra bíztatunk mindenkit, hogy a nevét (és a pózokat) hagyja a Facebookon és az Instán, és nálunk álnéven, de őszintén vegyen részt!

Védett tér

Az őszinte megnyílás legnagyobb ellensége az ítélet – semmi nem esik rosszabbul ilyenkor, mint a kioktatás és az okoskodás. A mi közösségünkben elkötelezett moderátorok ügyelnek arra, hogy valóban tapasztalat alapú reakciókat kapj.

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a Közösség tagjai?

Amikor csatlakoztam, nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, ha nem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek.
Kezdőoldal
Ferenczi Orsolya
Azért ajánlom, mert nagyon sok gondolatot, érzést kaptam, amit magammal viszek. Bátorítást, hogy kövessem a megérzéseimet és bátran legyek önmagam minden helyzetben. Ami még megragadott engem, a hitelesség. Nagyon fontos, hogy ez a módszer saját tapasztalatok alapján áll és működik.
Kezdőoldal
Zsolt
Ez nem csak önmagukat felvállaló emberek közössége. Csapatként működünk és tartjuk meg egymást. Igazi, mély barátságaim kovácsolódtak itt, amikben nagyon mélyről érzem a kölcsönös elfogadást. Az ittlétem óta kevesebb időt töltök agyalással. Könnyebben belemegyek a tapsztalásokba, mint ezelőtt. Már nem félek a megérzéseimre, intuíciómra hagyatkozni.
Kezdőoldal
Kékmadár
Ez a közösség az a hely, ahol a beszélgetéseim, a kapcsolódásaim minősége olyan, amit talán ma már kifelé is tudok vinni innen, de amit évtizedekig sehol nem találtam meg a világban. Akkor sem, amikor éppen jól voltam.
Kezdőoldal
Kőhegyi Móni
Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül azzal a helyzettel, amiben vagyok. Lehet álnéven is írni, biztosítva van az anonimitás. Rájöttem, hogy érték másoknak a saját tapasztalatom, és nagyon jó érzés, hogy tudok ezzel másoknak segíteni.
Kezdőoldal
LenaL

Mit nyújt számodra az Énakadémia?

Tapasztald meg milyen támaszt tud nyújtani egy olyan közösség, ahol Hozzád hasonló helyzeteken már átjutott, támogató emberek állnak a rendelkezésedre, és korlátlan hozzáférésed van ennek a csapatnak minden tudásához.

500+
közösségi tag

A saját utadon segítünk lépni

Tagjaink egy része hasonló cipőben jár, mint Te, tehát értjük egymást – mások már tovább is léptek, tehát hasznos tapasztalatokat tudnak mondani.

10+ online
kurzus

Kulcsokat helyesen használni

Joós István és csapata 10 év tapasztalatát sűrítette bele egy online kurzus rendszerbe, ami főként magánéleti és karrier témákban hasznos.

500+ videó
magyarázat

A mélyebb megértés szolgálatában

Folyamatosan bővülő tudástárunk anyagai a legégetőbb kérdésekre adnak választ, és segítenek új tapasztalatokat szerezni.

Milyen témában kapcsolódnál másokhoz?

Közösségünk kiemelt témái:

PÁRKAPCSOLAT

KARRIER

CSALÁD

EGÉSZSÉG

Bekapcsolódsz? Megkockáztatod, hogy igazi (tehát olykor veszélyesen őszinte) visszajelzéseket kapj jószándékú vadidegenektől?

Korszakos Rendszerünk

Az Énakadémia csapata kialakított egy korszakos rendszert, egy közös kommunikációs alapot, ami Neked is segíthet jobban érteni az aktuális élethelyzeted, és így hatékonyabban megoldani a kihívásod. Lépj be az ingyenes 30 napra, ha érdekel a bővebb magyarázat!

Megfigyelésünk, hogy
1) ha egy ember életében kihívás van, az mindig lehetőség,
2) szembenézni és változtatni mások tapasztalataihoz kapcsolódva könnyebb.

+ Kurzusok, Tudástár, Mentorok

Használd az Énakadémia kurzusaiban, tudástárában és mentoraiban rejlő lehetőségeket – kapcsolódj működő tapasztalatokhoz!

Megjelenések

Csapatunk

Az Énakadémia munkatársaiban közös, hogy saját élmények alapján tapasztaljuk működőnek, amit másoknak ajánlunk.

Lelkesít bennünket, hogy minél több embernek segítsünk a válságokból továbblépni, „leghőbb vágyunk” ez.

Kezdőoldal

Kőhegyi Móni

ÜGYFÉLBOLDOGSÁG

Kezdőoldal

Tőzsér Máté

Sales és marketing

Kezdőoldal

Kováts Ildi

E-mail marketing

Kezdőoldal

Fazekas Ferenc

Social Media

Kezdőoldal

Turoczy András

Moderátorok vezetője

Kezdőoldal

Berényi Andrienn

Mentor kurzus és koordináció

Kezdőoldal

Nagy Orsolya

Pénzügy és adminisztráció

Kezdőoldal

Joós István

Énakadémia alapító

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Bátorság!

Tudjuk, hogy egyedül biztonságosabbnak tűnik az élet, hiszen még maga elől is el tudja rejteni az ember a kihívásait – ami pontosan a legnagyobb veszély. Az idő. Hogy napról napra múlik. Ha megérintettek a fenti gondolatok, akkor gyere, szembesülj és szembesíts, mert napi tapasztalatunk, hogy az életben haladni együtt sokkal könnyebb!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Joós istván

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!