Legnagyobb örömmel jelentem, hogy az ÉNAKADÉMIA-t, a Kapcsolódj! oldalt, az én személyes Facebook és YouTube csatornáimat működtető, valamint a könyveket kiadó Együgyű Kft. következő korszaka nem megy nélkületek – amit másképp így tudok még mondani:

A világnak szüksége van ránk.

Tömegek magányosak. Közösség, remény, továbblépéshez alkalmas segítség nélkül – és nekünk működő megoldásunk van. Nem érhetjük be tovább azzal, hogy lelkes amatőr módon adjuk, hanem közös felelősségünk jobban kiszolgálni, minél többeket!

Amihez evolúciós ugrás időszerű, ősztől gyorsítani akarunk, és ehhez átmenetileg többet lenne jó költsünk, mint amit a cég ma termel: fél éves beruházást szeretnénk friss pénzből finanszírozni.

Mely okból: befektetőnek hívunk!
Részletek az alábbi prezentációban:

 

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 27. – érdeklődést jelent, a végleges döntés előtt személyes találkozóra is várunk.

👉 ITT jelentkezz, ha érdekelnek a részletek!

Befektetői prezentáció: 2018. szeptember 4., este 6 óra – bővebb info a fenti linken bejelentkező érdeklődőknek megy.

 

Várunk, mert nagy a hiány… A Facebook a hiúság és a kukkolás, YouTube az eszképizmus, a Tinder a felszínes kapcsolat, Twitter az okoskodás platformja főként, értékek mentén működő igazi közösség alig látszik a világban. A lelki vezetés egykor az egyházak privilégiuma volt, majd Istent a racionalitás sarába fojtottuk, és a helyében burjánzó guruk, terapeuták és “bölcsek” réteg megoldásokat kínálnak csak, tömeges igény kiszolgálására nem alkalmasak.

Meggyőződésünk, hogy az embereknek közösség kell: egymásra van szükségünk.

Megfigyelésünk, hogy mindenkinek van olyan tapasztalata, ami másoknak érték lehet – a válságok legjobb segítője az a másik, aki már átment hasonlón – amihez “csak” össze kell kapcsolni az embereket.

Az AirBnB átlagemberek ágyait teszi elérhetővé, mi az élményeidet.

Az egyéni fejlődés új aranykora következik, amihez a magányos tömeg tömeges tapasztalatait kell hozzáférhetővé tenni, abban kell segíteni egymásnak, hogy kivel és hol és hogyan érdemes kapcsolódni.

Amihez mi az alábbiakat adjuk:

  1. közösségi oldal álnéven tanácsot kérni
  2. mentor hálózat releváns tapasztalattal kapcsolódni
  3. magazin cikkek és videók válságok okait jobban érteni
  4. helyi csoportok férfiaknak és nőknek és ismerkedni
  5. online képzés platform élmények által változni

Öt éves tervünket az Együgyű „Master Plan“ tartalmazza – feltétlen ajánlom megnézni, ha még nem láttad!

A világnak szüksége van ránk, mert óriási az igény arra, amit adni tudunk, mert nem látszik, aki hasonló minőségben közösséget adna az életközepi válság sűrű sötét erdejében kallódó tömegeknek. Fényt hozunk a magány sötétségébe. Mert irányt tudunk adni. És magyarázatot. És társakat. Az egyéni fejlődés új korszaka úttörőinek érezzük magunkat.

A világnak szüksége van ránk, nekünk pedig Rád van szükségünk. Fektess be, ha van szabad erőd!

Éljenek a Bátrak!

Örömmel,
Joós István

 

p.s.
Ezt a lehetőséget CSAK olyanoknak ajánlom, akik A) értik mit akarunk, B) valóban lelkesíti őket, C) nem a megélhetésüktől vonják el a pénzt.