ÚT-MUTATÓ

Könyv a férfi és a nő kibontakozásának korszakairól, kihagyhatatlan válságokon át, ahogy együtt születünk…  + tanácsok.

 

Egyszerűen csak annyi történt, hogy önző szépfiúként nagyon boldogtalan voltam, ami miatt soká magamat ostoroztam, hogy én milyen béna vagyok, míg aztán egy nap elkezdtem önmagam helyett a világ által felém közvetített életvezetési modellt megkérdőjelezni, és a megérzéseimre hallgatni inkább. Működik.

A könyv lényege, ha esetleg nincsen épp időd rá:

Meggyőződésem szerint férfi és nő különbözik, és másképp lehet boldog, a gyermekkorunkat senki nem rontotta el, előre nézni hasznosabb, mint hátra, illetve, hogy az ember fogváltás, pubertás és érettségi után is korszakokban fejlődik tovább, evolúciós ugrások felnőttkorban is követik egymást, amik között a válságnak megélt időszakok „csak” beavató próbák, és mindig az igazság felé van a tovább.

 

Betekintés

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

“Unboxing”

 

A könyv

 

Árak

 • 1 db – 2 900 Ft
 • 3 db – 7 500 Ft
 • 10 db – 20 000 Ft

 

Internetes vásárlás + postázás

 • 1 db – 2 900 Ft + 500 Ft = 3 400 Ft
 • 3 db – 7 500 Ft + 1 200 Ft = 8 700 Ft
 • 10 db – 20 000 Ft + 3 000 Ft = 23 000 Ft

Figyelem, belföldi díjak. Külföldre is szívesen postázzuk a könyvet, költsége lakóhelyed függvényében változik, lépj kérünk kapcsolatba velünk, ha szeretnéd!

 

Bankkártyás fizetés

A tranzakció lebonyolításához a TinyPass nevű amerikai szolgáltatót használjuk, ami évek óta, hiba nélkül működik. Fizetéshez a kék cimkére kattints:

… sikeres fizetés után a rendszer automatikusan továbbít majd a kézbesítési oldalra.

 

Utalás esetére

 • kiadja és forgalmazza: az Együgyű Kft.
 • bankszámlaszám: 10401093-50526768-81651008
 • cégjegyzékszám: 01-09-198128
 • adószám: 25072411-2-41

Az internetes vásárlás esetére megadott árat utald kérünk, majd ezt követően ITT várjuk az adataidat a kézbesítéshez!

 

Segítünk!

Bármilyen kérdés esetén hívj minket bizalommal: +36302407233

 

Örömmel,
Joós István

2 Comments

 1. Kedves István!
  A könyvet június másodikán vásároltam meg a tinypass oldalon keresztül, az összeget a számlámról le is vonták. Azonban a könyvet nem kaptam meg, illetve semmilyen értesítést a várható szállításra vonatkozóan. 9 nap egy könyv esetében ma több, mint szokatlan, még az amerikai kiadású könyvek is ideérnek 5-6 nap alatt az Amazonról.
  Kérem, minél előbb tájékoztassanak, mi a helyzet a megrendelésemmel!
  Köszönettel,
  Köves Ábel

  Válasz

  1. Kedves Ábel!
   Köszönjük a vásárlást, a könyvet nyolcadikán postáztuk, meg kellett már érkezzen. Másrészt, igen, (még) nem vagyunk olyan profik, sem annyira nagyok mint az Amazon. :) .. eddig önkéntesek segítettek a kézbesítésben – így tudtunk a könyveket ingyenesen küldeni – azonban akkor most továbblépünk ebben, és mostantól számítunk kézbesítési díjat a könyvek díja mellé, ami így lehetővé teszi, hogy 48 órán belül postázzunk. Reményeim szerint az utolsó volt, akinek ebből kellmetlensége adódott, hálás vagyok, hogy írt, éljen a fejlődés!
   Barátsággal,
   István

   Válasz

Hozzászólások