Tagság

Visszatérő kérdés a közösség, a tartozás, továbbá kedvezmények lehetősége, mely okból ezeket összekapcsolva ezennel támogatói rendszert indítunk.

 

Célunk, hogy az elhivatott érdeklődők számára több tartalom legyen elérhető, illetve, hogy módot adjunk a munka támogatására, mert valódi közösség a rész-vétellel arányban formálódik. 

 

Amiért érdemes

  1. támogatod a munkát, ha előfizetsz, többen kaphatnak választ, segítséget,
  2. hetente három-négy videó és órás hanganyag készül, nem menne Nélkületek,
  3. csak támogatóknak szóló / tagoknak ingyenes események is lesznek,
  4. a régebbi előadások hanganyagai csak Nektek látszanak majd,
  5. képzések díjaiból tagoknak 10% kedvezményt adunk,
  6. a patrónusokkal havonta vacsorázunk is.

 

Támogatási formák

  • támogató: 1 500 Ft / hó – hálásan köszönjük a segítséget!
  • tag: 3 000 Ft / hó – ha tag szeretnél lenni
  • patrónus: 12 000 Ft / hó – ha magadénak is érzed az Ügyet

 

Befizetés

A havi támogatás beállítása alább, a kék cimkére kattintva választhatsz összeget [a díjfizetési rendszer működéséről itt, mi bízunk benne]

Az éves tagdíj 30 000 Ft, ez utalással vagy személyesen is fizethető.

 

Háttér

A Magazin cikkei már korábban is népszerűek voltak, de Kérdezz-Felelek videók egészen elképesztő népszerűségnek örvendenek, és ez egyrészt sok munka már így is, másrészt bár a rövidebb kérdésekkel egész jól haladok, a hosszú (és ezért videóban be nem olvasható) írásokkal botrányos, sokaknak csalódást okozó lemaradásban vagyok.

A fenti támogatás a folytatásban segít.

A napi videók mellett nincsen több erőm – szabad kapacitásom – tanácsadásra, kell, hogy segítséget kérjek Tőled a hosszú válaszokhoz, és ha ezt a tagsággal kapcsolom össze, akkor A) sokkal olcsóbb, mint ha személyes videó készülne, B) több más szolgáltatást is mellé tudunk csomagolni, C) kedvezményeket tudunk adni, D) programokat tudunk tartani, közösség is épül.