Visszatérő kérdés a közösség, a tartozás, továbbá kedvezmények lehetősége, mely okból ezeket összekapcsolva ezennel támogatói rendszert indítunk.

 

Célunk, hogy az elhivatott érdeklődők számára több tartalom legyen jobb áron elérhető, illetve, hogy módot adjunk a munkában való részvételre, mert valódi közösség csakis így formálódik, Veletek. 

 

Támogatási formák

  • előfizető: 1 200 Ft / hó – hálásan köszönjük!
  • tag: 3 000 Ft / hó – ha magadénak érzed
  • patrónus: 12 000 Ft / hó – ha megteheted

 

Amiért érdemes

  1. támogatod a munkát, ha előfizetsz, többen kaphatnak segítséget,
  2. az előadások online hanganyagai csak Nektek elérhetőek,
  3. csak támogatóknak szóló események is lesznek,

+ ezeken felül tagok

+ mindezeken felül patrónusokkal

  • havonta vacsorázunk is. 🙂

 

Befizetés

A havi támogatás beállítása alább, a kék cimkére kattintva választhatsz összeget [a díjfizetési rendszer működéséről itt, mi bízunk benne]

Az éves előfizetés 12 000 Ft / az éves tagdíj pedig 30 000 Ft – ezek utalással vagy személyesen is fizethetők.

 

Háttér

A Magazin cikkei már korábban is népszerűek voltak, de Kérdezz-Felelek videók egészen elképesztő népszerűségnek örvendenek, és ez egyrészt sok munka már így is, másrészt bár a rövidebb kérdésekkel egész jól haladok, a hosszú (és ezért videóban be nem olvasható) írásokkal botrányos, sokaknak csalódást okozó lemaradásban vagyok.

A fenti támogatás a folytatásban segít.

A napi videók mellett nincsen több erőm – szabad kapacitásom – tanácsadásra, kell, hogy segítséget kérjek Tőled a hosszú válaszokhoz, és ha ezt a tagsággal kapcsolom össze, akkor A) sokkal olcsóbb, mint ha személyes videó készülne, B) több más értéket is mellé tudunk csomagolni, C) kedvezményeket tudunk adni, D) programokat tudunk tartani, közösség is épül.