Indulj felém bizalommal, én viszem őszinteségem: találkozunk fél úton.” Sohonyai Attila

 

bejárt út

Gyermekkorom klasszikus családban indult, fiú testvér várt nagyon. A korkülönbség nagyobb volt az átlagosnál(11 év) így a család “Kiscsillaga” lehettem. A családi konfliktusok mély nyomot hagytak bennem tinédzser koromban. Távolabbra kerültem az iskola, majd az első munkám miatt. Testvérem elvesztése a családot is teljesen összezavarta, tulajdonképpen megszűnt működni.Szüleimnek nem sikerült változtatni,hamar elveszítettem őket. Valami mást szerettem volna létrehozni……

Fejest ugrottam a munkába, jött a szerelem, majd a család létrehozása. Gyermek, lakás, ahogy a nagy könyvben megíródott. Az otthonról hozott kódok,melyek –  a nő mindent eltűr és megold következménye lett,hogy egyre inkább elveszítettem nőiességem, anya és családösszefogó lettem. A külső jelzés megjelenése rádöbbentett,változtatnom kell. Nem sikerült mást létrehozni…..

A félelem miatt, hogy elveszítem a biztonságot és egyedül maradok, inkább a vakságot és a süketséget választottam, és átvettem a férfi szerepet,mindent megtettem, hogy “jól működjön minden és nyugi legyen”. Ami jól is ment,ügyesen megoldottam….. Egy ideig,amíg egyre erősebb jelzések jöttek, mint anyagi téren, mint érzelmi téren, hogy a nő – férfi szerep nem jól működik.

Döntenem kellett, meghalok mint édesanyám aki nem tudott változtatni,vagy lépek. A lépésem, amit szerettem volna,hogy leteszem a férfi részt és új alapokra helyezzük a kapcsolatunkat,nem talált támogatásra a másik oldalon. A különválás mellett döntöttem,mert élni akartam.Gyermekünk ekkor 18 éves volt, és igyekezett külső szemlélőként látni a kialakuló helyzetet, és elfogadni azt. 

Az egyedül újra indulás meglepően könnyen ment,hiszen az anyagiak megteremtése eddig is jól működött, igaz, az érzelmek feldolgozása már nehéz feladat volt.

A nehézségek leküzdésében,  a továbblépésben, a bennem szunnyadó nő megtalálásában az emberekkel való újra kapcsolódásban, a szakmámon, a táncon, a Pránanadin és az Énakadémián keresztül nagy segítséget kaptam a múltban és jelenben is.

Haladok tovább bízva, azzal találkozom akivel a szeretet hatványozódhat…

 

amiért itt vagyok

Megértettem hol tartok, biztatást kaptam, hogy van tovább, számomra segítség volt. Tanulnom azoktól, akik előrébb járnak és kapcsolódnom egy csapathoz, ami hatalmas erővel rendelkezik, segít sokkal gazdagabban, lendületesebben haladnom az úton. Szívesen adom át a lehetőséget…….. csak ajánlani tudom! :-)

 

módszerek

 

elérhető

  • Nyergesújfalu – személyesen, csoportban,
  • online

 

díjazási igény

  • 6 000 Ft / óra

 

kapcsolat

 

mentoraim

  • Tóth Gabriella – lélekbúvárom és segítő barátnőm, pszichiáter, világszép
  • Katona Ferenc – Királyként hiteles példakép, segítő, Pránanadi Mester
  • Joós István és Dóra – támogató és segítő

Hozzászólások