24 órás intenzív képzés azoknak, akik a korszakos ábrán kifejezett világnézet iránt önismeret, párkapcsolati boldogság, üzleti siker, egészség, mások segítése és/vagy közösségépítés szándékával mélyebben érdeklődnek.

Bevezetés az “Egológiába”…

 

Mi ez?

A tréning célja a korszakos modell és az azt meghatározó világkép mélyebb megértése, valamint az Egó állapotaira vonatkozó módszer (egológia) alkalmazásának alapjaiban jártasságot szerezni. Magad és mások életében. A boldogság kulcsa a célok és a kapcsolatok minősége, amihez létfontosságú a folyamatos változás.

 

ÉNAKADÉMIA-fbCover

 

Kiknek

A program azoknak szól, akiket

A)  maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban nem segítő módszer, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B)  képviselőként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél / nyitott vagy velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a világképünket jobban megismerni

és/vagy

C) segítő módszerként kíváncsiak az egológiára – egyre többen használják a korszakos rendszert magában, vagy keigészitő eszközként egyéb módszerek (terápia, családállítás, mauálterápia, téta-healing, stb.) mellett… ajánljuk, ha érdekel!

 

Mód

Megértés és saját tapasztalás. Az alap a férfi és női út korszakainak legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a hatékony kapcsolódás és közösségépítés témákra tovább.

Célunk ezzel, hogy világosabban lásd a korszakok mögött hullámzó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz, és hogy miért fontos ezt elkezd.

 

Amit adunk

  1. Világkép – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Hogy ebből magaddal mit viszel: Rád bízzuk.
  2. Mód – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy az egyik miért működik, és a másik nagyon hasonló pedig miért nem.
  3. Tér – közösségünk gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: képviselő vagy munkatárs akkor is lehetsz, ha nem akarsz “segítővé” válni, akik szervezni segítenek azoknak ebből akár jövedelmük is lehet.
  4. Út – az egológiában ezen első képzés után tovább mélyülve egológus lehetsz, aminek a lényege egyszerűen csak emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segtíhetsz, de magad is jobban haladsz az úton – lehetőség csak.

 

2017. augusztus 5-6. 

Szombat  

18:00 – érkezésbejelentkezés, ismerkedés
19:00 – A korszakos rend részletes magyarázata  
20:30 – szalonnasütés indul 

21:00 – Tűzkörüli önfelvállalás
 
23:00 – “takarodó”
23:30 – “villanyoltás”
24:00 – “áramtalanítunk” 🙂

Vasárnap

07:30 – reggeli torna + kv/tea (kihagyni: ÉR)
08:00 – Én és a Nagyobb 
(reggeli merengés)
09:00 – reggeli 
(sok zöldség, felvágottak és sajt)
10:00 – EgoLogi(k)a (a korszakok részletes vizsgálata)
11:00 – Hol jár? 
(így alkalmazd a rendszert)
12:00 – ebéd

13:00 – Így segíts! (elmélet és gyakorlás) 
14:45 – dinnye 

15:00 – Nem vagy egyedül. (nem megy egyedül)
15:45 – önreflexió
16:00 – Tanulságok

17:00 – zárás

 

Vezeti

A tábort vezeti: Joós István
Segíti: Joós Dóra

 

Helyszín

Csodás helyen leszünk, Balaton-felvidéki parasztház, Káptalantóti mellett, a szőlőhegyen

Tudjuk, hogy elszoktunk a vadidegenekkel közös alvástól, de István 2013-as spanyol zarándoklatának egyik nagy élménye, hogy mégsem olyan rossz. Sőt. Idegenekkel egy szobában lenni JÓ, és nem egyszerűen csak gimis osztálykirándulások nosztalgiája miatt, hanem mert feszegeti az ember komfortzónáját, aminek tanulságai bőven akadnak… ajánljuk tehát.

 

Helyek

Helyek száma: 9
Jelentkezési sorrendben.

 

Díjak

A program díja: 35 000 Ft / fő
A díj a szállást és az étkezéseket is tartalmazza.

Közlekedésben szívesen segítünk, ha nem akarsz egyedül jönni!

 

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl már csak átadva lehet, és sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd. – Joós István

 

Jelentkezés

  • utalással fizetve
  • foglaló bankkártyával, alább
  • telefonon bejelentkezve: +36302407233
  • ha még bizonytalan vagy, a Facebook eseményt kövesd!

 

Háttér

Először csak magamról irogattam. Aztán egyre többen kezdtek a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdtem bennük látni, számomra lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül önismereti módszer. Ami szükségszerűen világismeret is. Szeretettel ajánlom, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! … 😇

Foglaló

Bankkártyás befizetés a kék cimkére kattintva – amíg ez itt látható: hely is van.