Nem mindenkinek cukormázas a Valentin nap… de ne aggódj, tudunk ebben segíteni, ha egy kis munkát is hajlandó vagy beletenni!

Akár páratlanul vagy épp, akár párban magányos, először is fontos, hogy ez rendben van. Ne aggódj tehát, nem rontottál el semmit, hanem egyszerűen csak normális, hogy vannak ilyen időszakok!

Olyannyira, hogy mi is voltunk hasonló helyzetben, és ezért tudunk Neked segíteni – a kulcs magadat és a másik nemet jobban megérteni, hogy aztán a kapcsolódás is jobban menjen. 

Amihez több lehetőséget is ajánlunk…

 

Pároknak

A Lovagi Torna férfi-nő szerepeket gyakorolni alkalom, mégpedig játékos módon, hogy jobban megértsd a saját magad és az ellenkező neműek működését. Párban vagy egyedül, mindenképp érdemes jönni, új tapasztalatok várnak, számítunk Rád!

Várunk március 2-án, csütörtökön 18 órától a Barabás Villában.
A Valentin Napi kuponnal, pároknak most féláron!

  • 10 000 Ft / 2 fő helyett 5 000 Ft / 2 fő (-50%)

Lovagi Torna páros belépő kupon regisztráció ITT

 

Nőknek

A KirályNÉképző programot ajánljuk, ahol sok mindenre magyarázatot kapsz a férfiak viselkedésével kapcsolatosan, amit nem értettél a múltban, vagy megmagyarázhatatlannak tűnik a jelenlegi helyzetedben.

Megmutatjuk azt is, hogy Te miként kezelheted a férfiakat ügyesebben.
A teljes 6 hetes program most Valentin Napi kuponnal és kedvezménnyel!

  • 25 000 Ft helyett 20 000 Ft (-20%)

KirályNÉképző kupon regisztráció ITT

 

Férfiaknak

A Férfiaknak a csak nekik szóló klubbot ajánljuk szeretettel! Az Erő-Tér bérlet 4 alkalmas, ami 25%-os kedvezményt jelent!

  • 20 000 Ft helyett 15 000 Ft (-25%)

Erő-Tér 4  alkalmas bérlet regisztráció ITT

 

+ Hanganyag

Ajándékba adunk Neked egy hanganyagot a Férfi Útjáról… ha szeretnéd.

Megtudhatod belőle, hogy a mi tapasztalataink szerint milyen jellegzetes korszakokon keresztül haladnak a Férfiak – fiú, királyfi, vándor, lovag, harcos, király – mert fontos, hogy jobban értsük magunkat és egymást.

A Férfi Útja hanganyagra Valentin Nap utolsó percéig, alább regisztrálhatsz, ha meg szeretnéd hallgatni, és küldeni fogjuk a linket.

A Férfi Útja regisztráció ITT

Hozzászólások