Részvétel

Gyakori kérdés a részvétel, hogy hogyan és miben lehet – összefoglaltuk tehát alább. Öröm és megtiszteltetés az érdeklődésed!

 

Képviselőség

Örömmel fogadunk kép-viselőnek, hogy legyél egyike azoknak, akiktől az együgyű világképet terjesztő könyvek megkaphatók, és akik szervezőként segítik a programjaink indulását.

 

Egológusság

Az együgyű világkép gyakrolati alkalmazása az Egológia, ami tehát egy ön- és világismereti módszer, megtisztelő, hogy egyre többe érdeklődtök iránta.

 

Önkéntesség

A munka speciális és nagyon értékes formája, amikor valami ÚJ és Lelkesítő munkában fedezi az ember magát fel – örömmel adunk ennek teret!

 

Munka-társak

Lelkesedés és rátermettség – e kettőt várjuk munkatársainktól. Tapasztalatot tehát nem feltétlen, mert mi magunk is egészen más előélettel vágtunk ebbe bele. Megfigyelésünk, hogy az ember a Helyére meg akkor érkezett, ha Valóban Lelkesíti az Ügy, és Valóban Szereti, amit csinál.

 

Kedvezmények

Nagyon nagyra becsüljük azokat, akik munkát tesznek az ÉNAKADÉMIA lendülésébe, amit magától értetődő módon fejezünk kezdvezményekkel is ki, az alábbiak szerint:

  • ajánlói kedvezmény: 10% – hozz még egy embert, bármely tréningre, esetileg
  • segítői kedvezmény: 20% – 12 ajánlás után segítő vagy, hálánk Veled marad :-)
  • képviselői kedvezmény: 30% – azoknak, akik képviselnek minket, munkával is

 

Várunk szeretettel!

Mi
az ÉNAKADÉMIA