Bevezetéstől Avatásig

image

 

Kedves Te!

Szeretettel üdvözlünk az Egológusképzés után, öröm, hogy közelebb és beljebb léptél ez által – alább a folytatást foglaltuk össze, hogy milyen lépésekben, hová juthatsz velünk, ha szeretnél.

 

1. jelölt státusz

A képzés bár értékes magában, de másrészt ugródeszka is, ahonnan továbblépés módja: gyakorlás. A világkép alkalmazását, emberekkel beszélve. Amiről beszámolót várunk szeretettel (Konzultációs Beszámoló = K.B.), mégpedig nem mert látni akarjuk, mit csinálsz – hanem mert ott szeretnénk lenni, ha támogatásra van szükséged.

A jelölt státusz – és a továbblépés – feltétele három beszámoló beküldése.

› K.B. beküldése ITT

 

2. facebook csoport részvétel

Facebook csoport azoknak szól, akik használják a módszert, élik a világképet, mely okból az első három beszámoló beküldése után adunk a csoporthoz is hozzá.

ITT találod, de addig nem látszik

 

3. EgoKlub

Aki a facebook csoport tagja innentől EgoKlubba is várjuk, havonta tartunk ilyet, és az egológia mindennapos alkalmazásával kapcsolatos kihívásokról szól. Az első alkalom ingyenes, ha csak megnéznéd, ami után a Tagdíjat fizető résztvevőknek továbbra is marad az, eseti díja pedig 5 000 Ft, ha tagdíjat amúgy nem fizetsz.

bővebb információk a facebook csoportban (majd)

 

4. személyes Egológus

Fontos a kapcsolódás, világképünk és az egész rendszer alapja, mely okból mérföldkő Neked magadnak Egológust választani. Módja ennek:

  1. kapcsolatba lépsz azzal, aki vonz és felkéred
  2. ő visszajelez, elfogad vagy sem
  3. rendszeresen találkoztok

 

5. profil az oldalon

Az oldalon az Egológusok között való megjelenés feltételei:

  1. a jelölt státuszhoz szükséges három beszámoló
  2. alkalmas szöveg és alkalmas fotó beküldése
  3. tagdíj fizetése, ami 5 000 Ft / hó, ld. itt

részletes instrukciók a profil kitöltéséhez emitt

 

6. képviselet

A fentiektől független, bármely jelölt számára nyitott lehetőség, hogy az ÉNAKADÉMIA előadásokat, tréningeket vagy csoportokat szervezhet, illetve könyv átadási pont is lehetsz – mely esetben az így keletkező jövedelmekből részesedést is örömmel adunk.

országjárásról itt

 

7. csoportvezetés

Az ÉNAKADÉMIA törekvése jelen lenni, mindenütt az országban, mely okból csoportok fontos, hogy iniduljanak – és kiemelten jó lenne, ha a világképünket értő emberek vezetnék ezeket / a világképünket ismerő emberek számára fontos továbblépési lehetőségnek tapasztaljuk. Mely okból csoportindító csomag elérhető, jelöltek számára is, segítünk, ha már ismerjük egymást.

Csoportindító Csomag

 

8. Tan-Folyam

A Tan-Folyam heti feladatokat jelent, ami nem egyszerűen csak arra lehetőség, hogy magad ezekkel jobban haladj – erre mindenképp, klönösen, ha már Egológust is választottál –, hanem a Hozzád fordulókkal induló folyamat támogatására is nagyszerűen alkalmas. Az István által összeállított feladatok az egológusok munkáját  tudják hatékonyan segíteni.

Tan-Folyam = önismereti zarándoklat

 

9. egológusság

A jelölti szakasz vége az Egológus avatás. Komoly és jelentőségteljes dolog, ugyanis a Te részedről fogadalom tarrtozik hozzá, mi pedig testvérünkké fogadunk – és innetől a státuszod is megváltozik.

Alap feltételek:

  1. tizenkét beszámoló beküldése,
  2. hogy a személyes egológusod ajánljon Téged,
  3. egológus tagdíj fizetése és alkalmas profiltartalom beküldése,

egológusságról bővebben ld. Egológia oldal

 

Öröm a részvételed, és nem, semmi nem kötelező. Sőt. Félbehagyni, elköszönni és visszatérni is bármikor ér, ahogy időszerű, ahogy Helyesnek érzed.

 

Örömmel,

Joós István
alapító